Haberler

Kolombiya-Japonya Maçında Penaltıya Sebep Olan Carlos Sanchez Ölüm Tehdidi Alıyor

Güncelleme:

Japonya ile oynanan ilk maçı kaybeden Kolombiya'da penaltı yaptıran Sanchez, ölüm tehditleri almaya başladı. Kolombiya'da 24 yıl önce, kendi kalesine gol atan Andres Escobar öldürülmüştü.

ABD'de düzenlenen 1994 Dünya Kupasında ev sahibi ABD ile Kolombiya arasında oynanan karşılaşmada kendi kalesine gol atan Andres Escobar, ölüm tehditleri aldığını söylemişti. Polisin ciddiye almadığı olay sonrası Milli Takım kafilesi ile birlikte Kolombiya'ya dönen 27 yaşındaki Andres Escobar, silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü. Şimdi benzer bir tehlike, Rusya'daki 2018 Dünya Kupası'nda Carlos Sanchez'in başına gelebilir. Ölüm tehditleri alan Carlos Sanchez olayını bu kez ciddiye alan Kolombiya polisi, alarma geçerek konu hakkında geniş bir soruşturma başlattı.

KOLOMBİYA 24 YIL SONRA AYNI OLAYLA KARŞI KARŞIYA

Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası H Grubu'nda oynanan ilk maçta Japonya'nın karşısına çıkan Kolombiya, favori olarak gösterildiği maçı 2-1 kaybetti. Maçın henüz 3. dakikasında kaleye gitmekte olan topu eliyle keserek hem penaltıya sebebiyet veren hem de kırmızı kart gören Carlos Sanchez, takımının kaybetmesinde büyük pay sahibi oldu. Kolombiya basını tarafından sert eleştiriler alan Carlos Sanchez'in başı sadece kötü yorumlarla dertte değil… Ölüm tehditleri alan 32 yaşındaki futbolcu, Andres Escobar'ın silahlı saldırıya uğramasından 24 yıl sonra benzer bir durumla karşı karşıya.

Kolombiya-Japonya Maçında Penatıya Sebep Olan Carlos Sanchez Ölüm Tehdidi Alıyor

"BENZER BİR SONU HAK EDİYOR"

Özellikle sosyal medya kullanıcıları tarafından yapılan ölüm tehditleri, polis tarafından soruşturuluyor. Twitter kullanıcılarının "Kendi kalesine gol attığı için öldürülen Escobar gibi Sanchez de benzer bir sonu hak ediyor" şeklindeki yorumların fazlalığı, Carlos Sanchez'i sıkıntıya sokuyor. Kolombiya'nın gruptan çıkmayı başaramaması durumunda Carlos Sanchez'in de tıpkı Escobar gibi silahlı saldırıya uğrayabileceğinden korkuluyor.

H Grubu'nda sıfır puanı bulunan Kolombiya, ikinci maçta tıpkı kendisi gibi ilk maçını kaybeden Polonya ile karşılaşacak. Kolombiya, grubun son maçında ise Senegal'in karşısına çıkacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kolombiya Japonya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (3)

coni moni:

Böyle bir durum gerçekleşirse kolombiya futbol takımı hiçbir organizasyona alınmamalı. 1 hata yüzünden 94 dünya kupasında yanlışlıka kendi kalesine gol attı diye, gencecik Adreas Escobar ı silahla vurup öldürdüler. Bunlar ne aptal ve vahşi bir millet, yine aynı olayı gerçekleştirmek için çaba sarfediyor. Kötü mü oynuyor, alma kardeşim milli takımına !

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınf:

Senegal kolombiyayı yener.

1
0
yanıtYanıtla
RuhSalatasi:

Pablo Escobar ı öldüren adı Abd bu kartellerle neden baş edemiyor acaba? Yoksa kendileri mi yönetiyor? (:

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title