Haberler

Kolombiya'da Yaşayan Gökan Ailesinin Türkiye Tatili Faciayla Son Buldu

Kolombiya'da Yaşayan Gökan Ailesinin Türkiye Tatili Faciaya Dönüştü. Rumeli Feneri'nde Gezen Kolombiya'lı Carlos Franklin ve Yeğeni 6 Yaşındaki Aylin Gökan, Şiddetli Dalganın Etkisiyle Denize Düştü. Olayda Minik Aylin Hayatını Kaybederken, Kızını Kurtarmak İçin Denize Atlayan Cemal Gökan da Dalgaların Arasında Kayboldu.

Kolombiya'da yaşayan Gökan ailesinin Türkiye tatili faciaya dönüştü. Rumeli Feneri'nde gezen Kolombiya'lı Carlos Franklin ve yeğeni 6 yaşındaki Aylin Gökan, şiddetli dalganın etkisiyle denize düştü. Olayda minik Aylin hayatını kaybederken, kızını kurtarmak için denize atlayan Cemal Gökan da dalgaların arasında kayboldu.

Olay, saat 15.00 sıralarında Sarıyer Rumeli Feneri'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kolombiya'da bir lojistik şirketinde üst düzey yöneticilik yaptığı öğrenilen Cemal Gökan, kızı Aylin Gökan (6) ve kayınbiraderi Kolombiyalı Carlos Franklin ile Rumeli Feneri'nde gezintiye çıktı. Rumeli Feneri'nin en uç noktasına giderek denizi seyreden Carlos Franklin ve yeğeni Aylin Gökan, sahile vuran şiddetli dalganın etkisiyle dengelerini kaybederek denize düşerken, baba Cemal Gökan da kızını kurtarmak için

sulara atladı. Olayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesiyle bölgeye gelen salih güvenlik ve jandarma ekipleri, 6 yaşındaki Aylin Gökan'ın cesedine ulaşırken, Carlos Franklin'i ise ayağı kırık olarak denizden çıkardı. Ekipler, kızını kurtarmak için denize atlayan ancak dalgalara yenik düşen baba Cemal Gökan'ın cesedine ulaşmak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Olayı haber alan Celam Gökan'ın Kolombiyalı eşi Alexandra Gökan ve yakınları, sinir krizleri geçirdi. Rumeli Feneri'ne gelen Alexandra Gökhan, kızının öldüğünü ve eşinin kayıp olduğunu öğrenince gözyaşlarına boğuldu.

Görgü tanıkları bu tür olayların sık sık yaşandığını belirterek, "Yanlarında çoçukla beraber fenerin ucuna kadar gittiler. Birden denizden sert bir dalga vurdu ve kızla bir adamı denize aldı. Diğer kişi de onları kurtarmak için denize atladı" dediler.

Olay'da yaralanan Carlos Franklin, Şişli Etfal Hastasi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, kayıp baba Cemal Gökan'ı arama çalışmaları devam ediyor.

(MH-ÖFA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title