Haberler

Köln'de "Dört Nefes Toprak" Konserine İlgi Yoğun Oldu

Dha DIŞ HABER- Köln'de "Dört Nefes Toprak" konserine ilgi yoğun oldu Almanya'nın Köln kentinde, Demokratik İşçi Derneği'nin düzenlediği "Dört Nefes Toprak" konseri büyük ilgi gördü.

Dha DIŞ HABER- Köln'de "Dört Nefes Toprak" konserine ilgi yoğun oldu

Almanya'nın Köln kentinde, Demokratik İşçi Derneği'nin düzenlediği "Dört Nefes Toprak" konseri büyük ilgi gördü.

Porz Belediyesi Salonundaki konserde Erkan Oğur, Mikail Aslan, İsmail Hakkı Demircioğlu ve Cemil Koçgiri birlikte sahne aldılar. İki bölümden oluşan ve yaklaşık iki saat süren konserde sanatçılar, seslendirdikleri ezgilerle beğeni topladılar. Sanatçıların seslendirdiği eserler arasında, "Karşıda görünen ne güzel yayla", "Eksiklik kendi özümde", Ben denizde bir gemi", "Zeynebim", " Ey Zahit şaraba eyle ihtiram" yer aldı. Konseri düzenleyen Köln Demokratik İşçi Derneği'nin Başkanı Zeynep Sefariye Ekşi, "Türkiye'nin dört köşesinden zengin müzik kültürünün sergilendiği güzel bir akşam oldu. Müziklerin, dillerin, kültürlerin kardeşliği gibi insanlar bu akşam kardeşçe bir arada olmanın güzelliğini paylaştılar. Türküler kardeşliği yaratıyor, DİDF de bu olanağı bir kez daha sundu" diye konuştu. - Köln

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erkan Oğur Almanya Köln Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title