Haberler

Koller'den Kayseri'ye Kötü Haber

Kayserispor, talip olduğu Çek golcü Koller'in Avrupa Şampiyonası'nda ortaya koyduğu oyunla değerinin anormal derecede artış göstermesi yüzünden transfer listesine aldığı tecrübeli golcüden vazgeçti.

Kayserispor'un yabancı transferi konusunda nasıl isabetli isimlerle temasa geçtiğinin bir kez daha anlaşıldığını belirten Genel Menajer Süleyman Hurma, Çek milli takımının santtrforu Koller konusunda şöyle dedi:

"Şampiyona öncesi menajerleri, Koller'i bize önerdi. Arjantinli bir santrforla arasında seçim yapamamıştık. Zira, bonservis bedeli yüksekti. Özellikle, Türk milli takımına karşı oynadığı futbol ve attığı golden sonra fiyatı uçtu, gitti. Kendisine özellikle Rus takımlarından astronomik ücretler geldi. O nedenle Koller'i transfer etmemiz söz konusu değil. Arjantin'de görüşme yaptığımız santrfordan da bedeli çok yüksek olduğu için şimdilik vazgeçtik."

Süleyman Hurma, kulübün menfatleri açısından bazı oyuncularla yaptıkları görüşme ve protokolleri gizli tuttuklarını açıkladı, "Transfer görüşmeleri, imza atılıncaya kadar davul ve zurna çalınarak yapılmaz. Kayserispor'n parasal menfaatleri her şeyin üstende. Sırf reklam uğruna görüşme yaptığımız oyuncuların adını kamuoyuna duyurmayı tercih etmiyoruz" diye konuştu.

Bu arada sarı kırmızılı ekibin Arjantin'de görüştüğü santrforlardan birinin Boca Juniors takımının 23 yaşındaki forvet oyuncusu Mauro Boselli olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title