Haberler

Kolayca Yapabileceğiniz Pratik Çözümler ve Tüyolar

Görünce yok artık diyeceğiniz harika kendin yap fikirleri, herkesin bilmesi gereken pratik çözümler, ilginç hayat hileleri ve diy tüyoları gösterdiğimiz çok eğlenceli başka bir video ile karşınızdayız.

Görünce yok artık diyeceğiniz harika kendin yap fikirleri, herkesin bilmesi gereken pratik çözümler, ilginç hayat hileleri ve diy tüyoları gösterdiğimiz çok eğlenceli başka bir video ile karşınızdayız. Sizler için sürekli olarak pratik bilgiler ve işinize yarayacak basit icatlar kolayca yapabileceğiniz buluşlar araştırıyoruz.

Öğrenciler için sadece silgi ve raptiye kullanarak yapılan çok basit askı yaptık. Sizlerde hemen yapmalısınız Tahta delmeniz gerekiyor ancak gerekli matkap ucunuz yoksa anahtar ile problemi kolayca çözebilirsiniz.

Diş macunu tüpü ve snickers çikolata ile harika snickers çikolata yapmayı da sizler için gösterdik.

Çakmağın içerisine şırınga ile acı biber suyu enjekte ederek çok basit biber gazı yapımı gösterdik. Kesinlikle işinize yarayacak!

Meyve ve sebzeleri kolayca kesmenizi ve dilimlemenizi sağlayacak ilginç mutfak ürününü de yine sizler için inceledik.

Pet şişe kapağı ve usb kabloya bağladığımız Dc motor un ucuna kulak çubuğu takarak basit temizlik aleti yaptık. Dc motoru oyuncak arabaların içerisinde bulabilirsiniz.

Kartondan mühendislik harikası kilitli kasa yapımı da yine bu videoda!

Çok güzel ve eğlenceli bir video oldu umarım beğenirsiniz : ) İyi seyirler.

100 BİN ABONEYE ULAŞMAMA YARDIM ET :

Kaynak: Youtube / Genel

Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title