Haberler

Kokoreççi, Sokak Köpeklerini Ninni Söyleyerek Uyutuyor

Güncelleme:

Adana'da kokoreç ustası Sercan Üçtepe, yıllardır tezgahının çevresinde beslediği sokak köpeklerini gece tezgahını kapattıktan sonra ninni söyleyerek uyutuyor.

KOKOREÇ YEMEDEN YATMIYOR

Merkez Çukurova İlçesi Toros Mahallesi'nde 16 yıldır kokoreççilik yapan Sercan Üçtepe, ilk günden bu yana bölgedeki sokak köpeklerini dost edindiklerini ve bir aime olduklarını belirtti. Hayvanları çok sevdiğini belirten Üçtepe, sokak köpeklerinin gıda başta olmak üzere birçok ihtiyacını karşılamaya çalıştığını dile getirdi. Üçtepe, tezgahını gece geç saatlerde kapattığını ve kalan kokoreçleri de köpeklere verdiğini kaydetti. Köpeklerin kokoreç yemeye bayıldığını ifade eden Sercan Üçtepe, 'Dobi' adını verdiği köpeğin kokoreç yemeden yatmadığını belirtti.

"KOKOREÇ YEDİRİYORLAR"

Babasının açtığı tezgahta yıllardır severek bu işi yürüttüklerini söyleyen Üçtepe, işlerinin gece geç saatlere kadar sürmesi nedeniyle baçı tehlikelerle de karşılaşabildiklerini bildirdi. Bu tehlikelere karşı köpeklerin kendilerini koruduğunu söyleyen Üçtepe, şöyle konuştu: "Köpeklerimiz öyle hayvanlar ki; 6'ncı hisleri kuvvetli olduğu için kimin zarar vereceğini, kimin zarar vermeyeceğini anlıyorlar. Ona göre de koruma iç güdüsüyle burayı ve bizleri sahipleniyorlar. O yüzden bazı arabaları tezgaha yaklaştırmıyorlar. Bazı müşteriler ise geliyor ve onları çok seviyor. Masalarına çağırıp kokoreç yediriyorlar. İnsanlar hem kokoreç yiyor, hem de hayvan sevgisini tadarak buradan mutlu ayrılıyorlar."

"16 YILDIR AİLE OLDUK"

Sercan Üçtepe, tezgahını kapattıktan sonra ninni söyleyip, köpekleri uyuttuğunu ifade etti. Kokoreç yemeye gelen bir müşterisinin çektiği videoda bir köpeği ninni söyleyerek uyuttuğu görülen Sercan Üçtepe, "Videoda gördüğünüz köpeğe ve diğerlerine ben her gece ninni söylerim ve öyle uyurlar. Zaten ninniye girdiğim an esnemeye başlarlar. Böylece kendilerini güvende hissederler. Kucağımda uyuduktan sonra biraz ilerde yuvaları var. Yuvalarına götürüp yatırıyoruz. Yaklaşık 16 yıldır burada onlarla bir aile olduk" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çukurova Üçtepe Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (55)

KADIYA SORUN:

YAV ARKADAŞ O KÜPEKLERLE HAŞIR VEDE NEŞİR OLUYORSUN ONLARI GUCAĞINA ALIYORSUN ÖPÜYORSUN KUKLUYORSUN BELKİDE YANINDA YATIRIYORSUNKİ BU SADECE BİR DÜŞÜNCE VALLA ONDAN SONRADA GELİP ORADA KUKUREÇ YAPIYORSUN BU İTLERE NEYİN NİNNİSİNİ SÖYLÜYORSUN ONU ZATEN HEÇ ANLAMADIM

9
27
yanıtYanıtla
rauf amca:

reklam kokan hareketler bunlar, o kokoreçcinin elinden bişey de yenmez artık

4
26
yanıtYanıtla
CİVİL ENGİNEER:

Rauf amca toprak seni çağırıyor. . .

yanıt8
yanıt0
elife:

kopege degdini elleriynenmi yapıyor kokoreci. . ıyyyyy yane böggg yaneeee

4
22
yanıtYanıtla
TOYGAR:

Yorumlarda o kadar cok COMAR var ki, yapılan iyiligi el kiri ile kirleten ama her emegin iyiligin altında elinin kiri oldugunu bilemeyen insan(cık)lar var! Adam illaki ellerini yıkıyordur ama sizde o idrak olmadıgı icin ''''O pis eller'''' ibaresi kullanıyorsunuz ama sizin gibi zavallılara sozum iciniz pisleşmiş artık, once kendinize bir bakın!

23
1
yanıtYanıtla
laz:

Onun sattığı kokoreç kim alıp yiyor. Yeyilmezki

6
16
yanıtYanıtla
Co hart:

Haklısın uşağım

yanıt0
yanıt0
JanJan:

Sende Git Hamsi ye o zaman Allahın çomari.

yanıt10
yanıt0
nesrin:

öyle deme gün gelih allah seni bir kuru ekmeğe muhtaç eder onu bile bulamazsın

yanıt1
yanıt0
ADAR:

HAYVAN SEVGİSİNDEN BAHSEDİLMİŞ DE KOKOREÇ HAYVAN ÖLDÜREREK YAPILMIYOR MU?

2
17
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title