Haberler

Kokain İçin Üzgünüm

Kırılgan Ve Naif Görüntüsü İle Tanınan Kate Moss, Vanıty Faır'e Kapak Oldu. Yaşadığı Kötü Olaylar Karşısında Susmayı Tercih Eden Moss'u Dergi 'Suskun Güzel' Diye Tanımlıyor.

Kokain kullandığının ortaya çıkmasıyla bir anda hedef tahtası haline gelen ünlü model Kate Moss, yaşadığı zor günleri geride bırakmaya çalışıyor. Kendisini kokaine alıştırdığı söylenen sevgilisi Pete Doherty ile bir dargın bir barışık olan Moss'un yine kokaine başladığı bile konuşuluyor.

ÖRNEK OLMAMALI

Zor günlerinde konuşmayı tercih etmeyen ve yapılan eleştirilere sadece "Kokain kullandığım için üzgünüm, herkesten özür dilerim" diyerek yine kendine göre bir yanıt veren Moss, hassas yapısıyla tanınıyor. Vanity Fair dergisi, kapak kızı olan Moss için şu yorumu yapıyor: "O yaşadıklarından dolayı hiç şikayet etmedi ya da bir açıklama yapmadı. O sadece bir podyum modeli, hiç kimsenin hayat modeli değil..." Moss'un özel hayatında yaşadıklarından dolayı kimsenin onu suçlamaya hakkı olmadığını belirten dergi, modele şu sözlerle destek veriyor: "Kate Moss işini çok iyi yapan bir model. Ona özenecekseniz, iş hayatındaki başarılarına özenin."

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title