Haberler

Koeman, Psv'yi Bırakarak Valencia'nın Başına Geçiyor

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakiplerinden Psv Eindhoven'da Teknik Direktör Ronald Koeman'ın Takımdan Ayrılmasına Kesin Gözüyle Bakılıyor.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden PSV Eindhoven'da teknik direktör Ronald Koeman'ın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

7 Kasım'da İstanbul'da Fenerbahçe'nin konuğu olacak PSV Eindhoven'da işler karıştı. Takımın Hollandalı teknik direktörü Ronald Koeman'ın, İspanyol ekibi Valencia'nın başına geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak Velencia Kulübü'nden henüz doğrulama ya da yalanlama yönünde bir açıklama gelmezken, kulübün bir sözcüsü AFP'ye yaptığı açıklamada, "Resmi açıklamayı kendi internet sitemizde yapacağız" diyerek transferin doğruluk payı olduğunu ima etti.

Hollanda futbolunun en önemli figürlerinden birisi olan Koeman, 1989-1995 yılları arasından La Liga'da Barcelona forması giymiş ve 1992 yılında Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşamıştı. Koeman, 1998-2000 yılları arasında Katalan ekibinde yardımcı antrenör olarak görev aldıktan sonra 2002 ve 2004'te Ajax'la teknik direktör olarak, geçtiğimiz yıl ise PSV Eindhoven'la Hollanda Ligi Şampiyonlukları yaşamıştı. Koeman, 2005 Haziran'ından 2006 yılı Mayıs ayına kadar ise Portekiz Ligi'nin güçlü takımlarından

Benfica'yı çalıştırmıştı.

Valencia, geçtiğimiz hafta sonu La Liga'da Sevilla karşısında alınan 3-0'lık yenilginin ardından teknik direktör Quique Sanchez Flores'le yollarını ayırmıştı. La Liga'da oynadığı son 5 maçta 4 yenilgi alan Valencia, lig sıralamasında da 4. sıraya gerilemişti. Şampiyonlar Ligi'nde de Rosenborg'a sürpriz bir şekilde 2-0 yenilen Valencia, grubunda 3. sıraya inmişti.

(ERS-ERS-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title