Haberler
Güncelleme:

5 çocuğunu öldürüp evi ateşe veren kadın canına kıydı, bıraktığı not tüyler ürpertti

Amerika'nın Virginia eyaletinde yaşayan 25 yaşındaki Oreanna Myers, geçen aralık ayında ikisi üvey olan beş çocuğunu öldürüp evini ateşe verdikten sonra intihar etti. Olayda ürkütücü detaylara ulaşan polis ekipleri, genç kadının yazdığı "Bu kimsenin hatası değil. Şeytan bana galip geldi" notunu buldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

Vatansever:

Bende tam boş beleş topluluk bir avuç mutlu azınlık rakı balık çilingir sofrası müdavimi partisi ve avanesi için malzeme çıktı diyecektim ki,sahib-i joe biden usa daymış, tüh ya malzeme kaçtı,olsun yinede denemekle zaruret var,nede olsa yalancı algı iftira çetesi olarak görevli.

12
20
yanıtYanıtla
?:

?

yanıt0
yanıt0
CAVEMAN:

Üzücü bir durum, kadın daha fazla dayananamış ,yardım istemiş kocası kulakvermemiş .

17
10
yanıtYanıtla
Gün:

Zamanında tedavi önemli.

26
0
yanıtYanıtla
cenk:

şimdi yoruma kadınlar gelir bu caniyi yüceltmeye çalışır ACABA KOCASI NE YAŞATTI DA BUNLARA YAPTI felan derler

12
14
yanıtYanıtla
cemal:

KOMSULARİMİZA BAKALİM AÇ ACİKTA OLAN VARSA ALLAH RİZASİ İCİN İHTİYACLARİNİ KARSİLAYALİM BU DİNYANİN AHİRETİDE VAR UNUTMAYALİM

22
2
yanıtYanıtla
Büşra (Patates tartısı değil O):

Eğer toplumda fakirleştirilmiş olmasına göz yumulan bireyler varsa öyle şeytanca bir toplumda zenginleşmesine izin verilmiş olan varlıklara başarılı demek ancak saçmalıktır. Bu dünya hayatında öylesi şeytanlıklar muteber hale getirildiği zamanlarda övgüleri topluyorsan övenlerin yapmak isteyip de yapamadığı seviyede şeytanca faaliyetleri gerçekleştirmişsin gözüyle bakar hakikat nazarından gören kişi. İlahi intikam günü geldiğinde Mutaffifin suresinin son ayetleri tecelli eder. .

12
5
yanıtYanıtla
azad:

kapitalist sistemin toplumu içine düşürdüğü durumu anlatan bir olay daha. . . ekonomik ve sosyal eşitlik sağlanmadığı müddetçe benzer olaylar devam edecektir. . . .

3
2
yanıtYanıtla
mert:

cin musallat olmuş sakın o tarz işlerle uğraşmayın sonu felakettir.

4
1
yanıtYanıtla
işte öyle:

Kadın zulmüne ve şiddetine hayır .

1
2
yanıtYanıtla
Flumedia:

Herkesin benzer durumları var Türkiyede evde çocukları ile bırakılıp iş arkadaş kahve vs diye yollarca giden kocaları bekleyen kadınlarla dolu bu yüzden Allah şaşırtmasın herkes böyle yapsa emin olun yanmayan hane kalmazdı.

3
0
yanıtYanıtla
?:

inandırıcı gelmedi. notu herkes yazabilir. videolu mesaj yok mu?

1
1
yanıtYanıtla
recai:

devlet, her halükarda kadını koruyor bizde ama, bence asıl sorun akıl sağlığı raporu. Evlenmeden önce kesinlikle aranmalı bu rapor. Sonra bedelini çocuklar ödüyor. Kadına şiddet diye bağıranlar şiddet gösterenlerin hangi ortamlarda büyüdüğünü sorgulamıyor. beş çocuğu katledecek kadar deli olan birisinin yanında kim barınır?

1
1
yanıtYanıtla
gullusah:

Eger kocasindan degilde devletten yardim isteseydi en azindan cocuklar bugun hayattaydi. . . Ölmeden önce bes cinayet islemis

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title