Haberler

Kocasını Yatakta Basıp Kuma Olan Kadının Anlattıkları Kan Dondurdu

Güncelleme:

Kanal D'nin sevilen gündüz kuşağı programı 4 Kadın Zamanı'nda eşinin sık sık kendisini aldattığını söyleyen Nilüfer Pehlivan isimli kadının kumasıyla tanışma hikayesi "Bu kadarına da pes" dedirtti.

Kanal D'de ekrana gelen 4 Kadın Zamanı programında akıllara durgunluk veren bir ihanet olayı gündeme geldi. Canlı yayına katılan ve eşinin sayısız kez onu aldattığını hatta bir seferinde eşini başka bir kadınla yatakta bastığını öne süren Nilüfer Pehlivan isimli kadın, kumasıyla tanışma hikayesini anlatınca stüdyodaki herkes dondu kaldı.

"DAĞDA BENİ ÇIRILÇIPLAK BIRAKTI"

Eşiyle 15 yaşındayken severek evlendiğini ama kocasının zamanla değiştiğini ve kendisine şiddet uygulamaya başladığını iddia eden Pehlivan, "Kocam bir gün beni Sipil dağına götürdü. Orada üzerimi çıkardı ve darp etti. Ardından beni o dağda çırılçıplak ölüme terk etti. Şu anda 17 yerimden darp edildiğime dair raporum var" dedi.

"KOCAN SANA SÜRPRİZ YAPACAK"

Eşinin sık sık kendisini aldattığını da belirten Nilüfer Pehlivan, kumasıyla tanışma hikayesini anlatınca stüdyodaki herkes dondu kaldı. Kocasının bazen evden gidip uzun süre gelmediğini söyleyen Pehlivan şu ifadeleri kullandı: "Eşim eve gelmediği zamanlar ben de ailesine derdimi anlatıyordum. Ailesi de 'kocan sana sürpriz yapacak. Ev alacak' diyerek beni oyalıyordu. Bir gün eşim evden gittikten 4 ay sonra gece 11 gibi kapıya geldi ve 'sana bir sürprizim var' diyerek beni dışarıya çağırdı. Arabaya bindik ve bir yere doğru gitmeye başladık.

Kocasını Yatakta Basıp Kuma Olan Kadının Anlattıkları Kan Dondurdu

"BEN DE İMAM NİKAHLI KARISIYIM"

Eşim o sırada alkol almak için yol kenarındaki bir marketin önünde durdu. O marketteyken arabada telefonu çalmaya başladı. Dürdane diye bir kadının aradığını gördüm. Telefonu açıp 'Efendim' dediğimde bana 'ben kimsin?' diye yanıt verdi. Karısı olduğumu söyleyince, 'ben de imam nikahlı karısıyım' dedi. O sırada kocam arabaya geldi. Telefonu açtığım için bana iki tokat vurdu ve kapıları kilitledi. Ben ağlayarak, 'beni o kadına götürme' diye yalvardım. Fakat beni dinlemedi. Çiftliğe gittiğimizde kadın yanımıza geldi. Ben de eşime, 'beni bu kadına mı değiştin?' diyerek ağlamaya devam ettim. Sonra kadın bana, 'yeni evine hoş geldin kumacım' dedi ve beni arabadan indirmeye çalıştı.

Kocasını Yatakta Basıp Kuma Olan Kadının Anlattıkları Kan Dondurdu

"SEN KADIN OLSAYDIN BU İMKANLAR SANA SUNULURDU"

Direndiğim zaman eşimle birlikte beni yaka paça eve attılar. Ardından kumam bana, 'sen kadın olsaydın bu imkanlar sana sunulurdu' dedi. Ben de ona yanıt verince tokat attı ve artık durumu kabul etmemi söyledi. Yapacak hiçbir şeyim kalmadığı için kuma olmayı kabul ettim ve 'beni eve bırakın. Yarın bana kahvaltıya gelin konuşalım' dedim.

Kocasını Yatakta Basıp Kuma Olan Kadının Anlattıkları Kan Dondurdu

"AHLAKSIZ TEKLİFTE BULUNDU"

İkisi de uyuşturucu madde almışlardı. Eşim bana 'daha karpuz keseceğiz. Nereye gidiyorsun?' dedi ve orada ahlaksız teklifte bulundu. O sırada evde üç çocuğun daha olduğunu gördüm. 'Çocuklar eşimden mi?' diye sorduğumda, kadının eski kocasından olduğunu öğrendim."

"TANIŞMAK İSTEDİ, BEN DE GÖTÜRDÜM"

Nilüfer Hanımın bu iddiaları karşısında canlı yayına bağlanan kocası Sabri Bey ise "Benim burada kimseye hikaye anlatacak durumum yok. Eşim kumasıyla tanışmak istedi ben de götürdüm tanıştırdım." diyerek kendisini savundu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cep Telefonu Kanal D 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

İSİMSİZ:

DİNİMİZCE GAYET NORMAL BİR OLAY BAKABİLİYORSA ERKEK ALMALI BİRDEN FAZLA KADIN.

7
56
yanıtYanıtla
kezz:

eşinin rızası olduktan sonra alabilir

yanıt2
yanıt0
Vatandaş:

Dinimizin tarif ettiği evlilikten anladığın buysa çok yazık hem de çok. .

yanıt1
yanıt1
MÜFTERİ:

Bu şekildemi dinimizdeki izin. Utanmadan dine iftira atıyorsun. Yazıklar olsun sana

yanıt2
yanıt1
HAS:

BU YÜZDEN KIZ ÇOCUKLARIN OKUTUN Kİ EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜ OLSUN ELİN OĞLUNA MUHTAÇ KALMASIN

16
3
yanıtYanıtla
EMİNE:

allah belanızı versin iğrençler. Kumasıyla ağlaya zırlaya tanışıyo ertesi gün kahvaltıya davet ediyo ayrıntılı konuşmak için. Midem kalktı.

11
5
yanıtYanıtla
Samı uçar:

Bunlar tamamen milleti kandırıyorlar sırf reyting yapmak için kadının birini konuşturuyorlar film anlatır gibi anlatıyor yazık

12
2
yanıtYanıtla
Hesap:

Ekonomik ozgurluk olmadigi muddetce olacak budur

6
8
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Biri format atsın lan ülkeye hemen

14
0
yanıtYanıtla
Fatihhh:

Adamsın rumuzlu kişi sana diyorum ya o kadın senin bacın olsaydı enistenede adam sin dermiyydin bir dusun zaten dersen de ne mal oldugun belli derim

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title