Haberler

Kocasını da Araba Almış

Ünlü Armatör Eşref Cerrahoğlu, Bulgar Sevgilisinin Köyündeki Cami ve Okula Bağış Yapmış. Bahdegül'ün Babası, Kocası ve Kızı da Şimdi Eski Bir Köy Evi Yerine Villada Yaşıyor.

Bulgar sevgilisi uğruna 35 yıllık eşini terk eden Cerrahoğlu'nun geçen aylarda kızı Serra ve eşi Fulya Cerrahoğlu'yla birlikte Bradveri Köyü'ne geldiklerini ve Bahdegül Abdullah'ın evinde 1 hafta tatil yaptıklarını öğrenildi. Cerrahoğlu'nun ayrıca evi baştan sona tadilattan geçirdiğini ve içini de saray gibi döşediğini kaydediyor. Bu evde Bahdegül Abdullah'ın babası, kızı ve kocası birlikte yaşıyor. 14 yaşındaki kızı da şehirdeki Fransız Lisesi'ne kaydolmuş. Kızın eğitim parasının ise annesi tarafından karşılandığı belirtiliyor.

Eşref Cerrahoğlu sadece sevgilisinin evini değil köydeki okulu ve camiyi de restore ettirmiş. Eşref Cerrahoğlu'nun birlikte olduğu iddia edilen Bahdegül Abdullah'ın eşi Ali Abdullah ise olayların ortaya çıkmasından kısa bir süre önce Türkiye'den köyüne dönmüş. Köyde 14 yaşındaki kızı ve eşinin babası ile yaşamaya başlayan Ali Abdullah eşinden boşanma işlemlerini başlatmış. Abdullah'ın boşanma karşılığı bir daire parası ve bir araba aldığı iddia ediliyor. Otomobiliyle yeni villasına gelen Ali Abdullah "Konuşacak bir şey yok. Hiçbir şey söylemeyeceğim" dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title