Haberler

Kocasinan Kaymakamı Candan, Öğrencilere Karnelerini Verdi

Güncelleme:

Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Osman Zeki Yücesan İlköğretim Okulu ve Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine karnelerini verdi.

Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Kocasinan bölgesinde bulunan Osman Zeki Yücesan İlköğretim Okulu ve Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine karnelerini verdi.

Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, ilk olarak Osman Zeki Yücesan İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, 1'inci sınıf öğrencilerine karnelerini verdi. Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Duran ile beraber öğrencilerle yakından ilgilenen Candan, küçük öğrencilere kitap okuttu.

Burada konuşan Kaymakam Candan, öğrencilerin sömestri tatilinde kitap okumalarını istedi. Candan, "Çocuklarımızın karne sevincine eşlik etmek için buradayız. Çocuklarımız karne alacakları için çok mutlular. Biz de onlar kadar heyecanlıyız. Bu deneyimleri bizde yaşadığımız için çocukları aha iyi anlıyoruz. Çocuklarımızın tatillerini iyi değerlendirmelerini, bol bol kitap okumalarını diliyoruz. Çocuklara birkaç okuma yaptırdık gerçekten okumaları iyi derecededir" dedi.

Kaymakam Ali Candan ayrıca, "Bizler yarınımız büyüğü olan çocukların yetişmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu yıl Çanakkale'nin 100. Yılı olduğu için 30 bin öğrencimize Çanakkale ruhuyla ilgili konferansta verdik. Başarılı bin öğrencimizi Çanakkale'ye göndereceğiz. Ayrıca çocukların ihtiyacı olan kitapları da karşılamaya çalışıyoruz. Eğitimde daha iyi bir düzeye gelmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kocasinan Kaymakamı Candan daha sonra Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne geçerek, okul müdürü ile sohbet etti. Burada eğitim gören öğrenciler ile bir süre sohbet eden Candan, öğrencilerine karnelerini verdi.

Candan ayrıca, okul arasında düzenlenen Ayet Ezberleme Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere de ödüllerini verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Kocasinan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title