Haberler

Kocasinan'da Aileler Mutlu, Bebekler Mutlu

Yenilenen Kocasinan için gece-gündüz demeden çalışan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a destek olan eşi Fatma Çolakbayrakdar, Kocasinan ailesine katılan yeni nefeslere ‘Hoş geldin bebek’ demeye devam ediyor.

Yenilenen Kocasinan için gece-gündüz demeden çalışan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a destek olan eşi Fatma Çolakbayrakdar, Kocasinan ailesine katılan yeni nefeslere 'Hoş geldin bebek' demeye devam ediyor. Günden güne daha fazla aileye ve bebeğe ulaşan Fatma Çolakbayrakdar, bu kez de kırsal mahallelerden biri olan Yemliha'da ikizlerin doğumuyla 5 çocuk sahibi olan Göçmen ailesini ziyaret etti.

Kısa bir süre önce dünyaya gelen Batuhan ve Muhammed'e 'Hoş geldin' diyen Fatma Çolakbayrakdar, "Allah, analı babalı büyütsün. Rabbim bahtlarını açık etsin, uzun ömürler versin" dedi. Göçmen ailesiyle ikiz bebek bakmanın meşakkati ve keyfi üzerine hoş sohbetler gerçekleştiren Fatma Çolakbayrakdar, ikizlerin abisi olan 4 yaşındaki Ömer Faruk'a ve diğer kardeşlerine çeşitli hediyeler verdi. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar'ın yoğun iş temposu nedeniyle ziyarete katılamadığını ancak selamlarını gönderdiğini ifade eden Fatma Çolakbayrakdar, "Eşim Ahmet Bey ile birlikte Kocasinan ailelerin hayatının her alanında yanlarında yer almaya gayret gösteriyoruz. Eşim Ahmet Bey'in yoğun temposundan dolayı yetişemediği yerlere ben yetişmeye gayret ediyorum. Kocasinan bölgesinde doğan her bebeği 'Hoş Geldin Bebek' diyerek karşılıyoruz. Ailelerimizin sevinçlerine ortak olup, mutluluklarına mutluluk katmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Bayan Çolakbayrakdar, ziyaret ettiği aileye Kocasinan Belediyesi tarafından hazırlanan "Hoş Geldin Bebek Seti" hediye etti. Göçmen ailesi ise Fatma Çolakbayrakdar'ın ziyaretten dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a teşekkür etti.

Kocasinan Belediyesi'nden "Hoş Geldin Bebek Paketi" almak isteyen ilçe sakinleri, yeni doğan bebeklerinin nüfus cüzdanları ve aile toplum kağıdı ile birlikte Kocasinan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'ne müracaat etmelerinin yeterli olacağı belirtildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kocasinan Belediyesi Ahmet Çolakbayrakdar Kocasinan Bebek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title