Haberler

Kocası Tarafından Öldürülen Kadının Ablası İha'ya Konuştu

Kocası tarafından öldürülen kadının ablası İHA'ya konuştu

11 yaşındaki oğlunun tabutunu taşımasıyla Türkiye gündemine gelen annenin ablasına kocası için "Bir gün gelip beni keser" dediği ortaya çıktı

AMASYA - Amasya'nın Suluova ilçesinde kocasının bıçaklayarak öldürdüğü Ayşe Zengin'in ablası Hatice Çoban'a televizyonda kadın cinayeti haberi izledikleri sırada "Bir gün beni de bu şekilde haberlerde görürsün. Bir gün gelip beni keser" dediği ortaya çıktı.

Geçen Pazartesi Amasya'nın Suluova ilçesinde meydana gelen olayda, pazarcılık yapan Ferhat Zengin bir gün sonraki boşanma davaları öncesi konuşmak için, 5 aydır ayrı yaşadığı eşi Ayşe Zengin'in kaldığı eve gitmiş, küçük oğlu Metehan'ı alıp gezdirdikten sonra tekrar geldiği evde çıkan tartışmada iki çocuğunun annesi Ayşe Zengin'i bıçaklayarak öldürmüştü. Boşanma davalarının görüleceği Salı günü toprağa verilen Ayşe Zengin'in tabutunu 11 yaşındaki oğlu Salih sırtlamıştı. Hayatının en ağır yükünü taşıyan çocuk, Türkiye gündemine oturmuştu.

"Bir gün beni de bu şekilde haberlerde görürsün"

Olay sonrası yeğenlerine kendisi bakmaya başlayan evli ve 3 çocuk annesi Hatice Çoban, 12 yıldır şiddet gördüğünü öne sürdüğü kardeşinin başına gelecekleri 4 ay önce dillendirdiğini açıkladı.

Birlikte televizyon izlerken karşılaştıkları kadın cinayeti haberi sonrası kendisinin "Yazık olmuş. Hele ki seni çektik, kurtardık" demesi üzerine kardeşinin "Ben sanmıyorum ondan kurtulacağımı. Bir gün beni de bu şekilde haberlerde görürsün. Bir gün gelip beni keser. Eğer bana bir şey olursa sana vasiyetim çocuklarımı hiç kimseye bırakma, sahip çık" diye konuştuğunu gözyaşları içinde aktaran Hatice Çoban, kardeşini kurtaramamanın üzüntüsünü yaşadıklarına değinip tutuklanan katil zanlısının en ağır cezaya çarptırılmasını istedi.

"Ben annemi değil, melek taşıdım"

Babası tarafından öldürülen annesinin tabutunu taşıyan fotoğrafıyla hafızalara kazınan 11 yaşındaki hafızlık eğitimi alan Salih'in "Ben annemi değil, melek taşıdım" dediğini anlatan Çoban, annesinin yönlendirmesiyle Kur'an kursuna yazılan bir gözünde yüzde 20, diğerinde yüzde 40 oranında görme kaybı olan yeğeninin hedefinin en yakın zamanda annesinin isteği olan hafızlık eğitimini tamamlamak olduğunu söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Türkiye Suluova Amasya Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title