Haberler

Türk Televizyonları Bunu da Gördü! Kocasına 56 Milyon Lira Kaptıran Kadın, Kroki Çizip Olayı Anlattı

Güncelleme:

Kocası tarafından 56 milyon TL dolandırılan kadın, Esra Erol'a çıkıp "Paraları alıp sevgilisiyle kaçtı." diye feryat etti. Talihsiz kadın, kroki çizerek nasıl dolandırıldığını anlattı.

Bursa'da yaşayan, kariyer sahibi ve eğitimli bir anne olan 52 yaşındaki Rabia Kuru, eşi tarafından ihanete uğradığını ve 56 milyon lira dolandırıldığını iddia etti. Kuru, Esra Erol'da feryat etti.

"TÜM PLANLARINI NOT ALMIŞ"

Eşi A.K.'nin mal varlığıyla ilgili aldığı notları Esra Erol'da programında paylaşarak yaşadıklarını anlatan Rabia Kuru, "Benimle ne zaman evleneceğini, ne zaman boşanacağını, hatta boşandıktan sonra sevgilisiyle ne zaman evleneceğini ve tüm hayatıyla ilgili tüm planlarını ajandasına not etmiş" dedi.

56 MİLYON LİRADAN SADECE EMEKLİ MAAŞI KALDI

1996 yılında A.K. ile evlenen ve iş hayatında başarılı bir ivme yakaladığını belirten Kuru, "2009 yılında eşimle birlikte şirket kurmaya karar verdik. Büyük bir mal varlığına ulaştık. Arsa, lüks otomobil, tarla, şirket ve villalara sahip olduk. 56 milyon lira elimden uçup gitti. Mal varlığından sadece geriye sadece bir emekli maaşı kaldı" diye konuştu.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Erol TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

ALPER:

Esra erolu hiç sevmem iğrenç bir karı

9
3
yanıtYanıtla
TRAK:

İLK O PARA NASIL KAZANILDI ACABA EMEKLE KAZANILAN BELLİ 1. 600TL SONRASINDA İSE ŞUNU ANLAMIYORUM 56MİLYON PARAN VARDA 6BİN VERİP BİR SPOR SALONUNA 6YILLIK ÜYELİK YAPTIRIP CAZİBENİ KAYBETMEDEN HAYATINA DEVAM EDEMİYORMUSUN. SONRA KOCA KAÇTI AZ DİKKAT EDİN KENDİNİZE :)

9
2
yanıtYanıtla
Büşra:

Haberi okuyanların aklıyla değil mabadıyla düşündüğü kanısındayım. Öncelikle programdaki kadının mahkemesi dört sene evvel bitmiş. Kadın mal varlığı varken emekli maaşı aldığını sanmıyorum. Alsa bile size ne?! Ayrıca kadının güzel olmadığı gerekçesiyle adamın-sözde- gittiğini savunan yaratıklar -siz insan olamazsınız - var. Bir de aklını çalıştırmadığını öne süren aşırı (!) zeki yorum yapanlar dilerim ki yorum yapanların başına kınadıkları gelir, gelecektir de. İçimden size buğuz ediyorum, utanıyorum. Burda söz konusu olan ne olursa olsun yıllardır aldatılmış bir kadın bir anne var. Ne kadar zengin çirkin dahi olsa hiçbir insan eşi-adı üstünde eşiniz bu kişi yarım yanınız, ondan başka kime güvenmelisiniz? Soruyorum size bunu. - tarafından oynatılması inanılmaz ıstırap verici. Umarım bunu yapan insan gelecekteki hayatında bunun ceremesini görür. Ahirette göreceğine zaten ben can ı yürekten inanıyorum.

10
0
yanıtYanıtla
cenkin:

esranın düzmecesi.

6
2
yanıtYanıtla
SAMET:

esra erol da kendini bişey sanıyor

4
1
yanıtYanıtla
zaazzaaa:

Esra bi defol git itici canlı, alga gec birde kadınla.

3
1
yanıtYanıtla
????:

Keşke ajandaya daha önce baksaydın

4
0
yanıtYanıtla
kargocu:

Allah herkezi bi şekile sınıyor işte büyük dağın büyük sorunu olurmuş

3
1
yanıtYanıtla
Poyraz Ankarali:

O kadar mal mülk yapacak aklın vardıda koruyacak aklinmi yoktu.cok ıyi olmuş

4
0
yanıtYanıtla
mühendis boşanması:

sunucu ''mühendis boşanması'' böyle oluyor demek ki dedi, şekiller grafikler falan :) çok teknik bir boşanma olmuş. . .

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title