Haberler

Koçarlılı Miniklerden Büyüklere Örnek Olacak Davranış

Koçarlı İlçesi'ne Bağlı Esentepe Köyü İlköğretim Okulu'nda Okuyan İki Öğrenci Biriktirdikleri Harçlıklarını Şehit Aileleri İçin Mehmetçik Vakfı'na Bağışladılar. Miniklerin Bu Anlamlı Davranışı Başta Öğretmenleri Olmak Üzere Herkesi Duygulandırdı. Öğrenciler Biriktirdikleri 103 YTL'lik Harçlıklarını Koçarlı Ziraat Bankası'na Getirerek Mehmetçik Vakfı Hesabına Yatırdılar.

Koçarlı İlçesi'ne bağlı Esentepe Köyü İlköğretim Okulu'nda okuyan iki öğrenci biriktirdikleri harçlıklarını şehit aileleri için Mehmetçik Vakfı'na bağışladılar. Miniklerin bu anlamlı davranışı başta öğretmenleri olmak üzere herkesi duygulandırdı. Öğrenciler biriktirdikleri 103 YTl'lik harçlıklarını Koçarlı Ziraat bankası'na getirerek Mehmetçik Vakfı hesabına yatırdılar.

İlçeye bağlı Esentepe Köyü İlköğretim Okulu'nda okuyan 3. sınıf öğrencileri İbrahim Tantırcı (9) ve Buket Erdoğan (9) biriktirdikleri harçlıklarıyla Şehit ailelerine yardımda bulundu. Son günlerde televizyonlarda izledikleri şehit haberlerinin etkisinde kalan İbrahim Tantırcı ve Buket Erdoğan, anne ve babalarından alıp biriktirdikleri harçlıklarını okul idaresine getirerek şehit aileleri için bağış yapmak istediklerini belirttiler. Öğrencilerin bu örnek davranışları karşısında duygulanan öğretmenleri İbrahim Tandırcı ve Buket Erdoğan'ı alıp Ziraat Bankası Koçarlı Şubesi'ne geldiler. Harçlıklarından biriktirdikleri 103 YTL'yi Mehmetçik Vakfı'nın hesabına yatıran minik öğrenciler çok mutlu olduklarını belirterek "Yurdumuzu ve bizi düşmanlardan asker ve polislerimizin koruduğunu biliyoruz. Her akşam haberlerde askerlerimizin çok zor şartlarda vatanı koruduğunu görüyoruz. Küçük de olsak bu zorluğun farkındayız. İki arkadaş konuşup askerlerimize elimizden geldiğince yardım yapmaya karar verdik. Harçlığımızdan biriktirdiğimiz 103 YTL'yi bağışlıyoruz. Bu rakamın küçük olduğunu biliyoruz ancak, askerlerimize teşekkürümüzü bu şekilde ifade etmek istedik" diyerek duygularını anlattılar. Öğrencilerin bu anlamlı davranışı ilçede günün konusu olurken, başta okul idaresi olmak üzere banka çalışanları minikleri tebrik ettiler.

(ŞA-İK) 30.05.2008 18:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title