Haberler

Koçarlı'ya hayvan hakları ile ilgili bilgilendirme pankartları asıldı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde çuval içerisinde Belediye kapısına bırakılan 5 yavru köpeği sahiplenerek hayvan sever vatandaşların takdirini toplayan, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan bir kez daha gönüllere girdi.

Geçtiğimiz günlerde çuval içerisinde Belediye kapısına bırakılan 5 yavru köpeği sahiplenerek hayvan sever vatandaşların takdirini toplayan, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan bir kez daha gönüllere girdi. Başkan Kaplan Hayvan Hakları Eğitim Hareketi Derneği (EGE-FED) talepleri üzerine Koçarlı ilçesine Hayvan hakları ile ilgili bilgilendirme pankartları astı.

5199 Sayılı Hayvan Koruma Kanunu gereği "Sokaklar Sahipsiz hayvanların yaşam alanıdır. Hayvanlara zarar vermek, beslenmelerini engellemek cezaya tabidir." Yazılı uyarı pankartlarını hazırlatan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Hayvan Hakları Eğitim Hareketi Derneği (EGE-FED) Aydın İl Başkanı Jale Koç ile pankart asılacak bölgeleri belirledi.

Geçtiğimiz günlerde çuval içerisinde bırakılan 5 yavru köpek ile ilgili Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ı gönülden kutladığını belirten Dernek Başkanı Jale Koç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. "Allah razı olsun, Nedim Başkan elinden geldiğince her türlü talebimizi yerine getiriyor. Kendisinin tam bir hayvan sever olduğunu biliyoruz. Bu konuda desteklerini esirgemiyorlar. Sağ olsun bir pankart talebimiz oldu gerekli talimatı verdi. ve bizde bugün pankartlarımızı astık. Tüm İlçe Belediye Başkanlarımızdan yine aynı hassasiyeti bekliyoruz. Geçtiğimiz günlerde Başkanımızın sahiplendiği yavrularımızı ziyaret ettik. Sağlık durumları iyi Başkanımızı hassasiyeti için tekrar tebrik ediyorum" dedi.

Çocukluğundan beri hayvan sevgisi ve bakım sorumluluğu ile büyüdüğünü belirten Kaplan" Ben küçükken baktığımız köpekleri bulup karınlarını doyurmadan yatağa girmezdik. Hayvan sevgisi ve sorumluluk bilinciyle yetişmiş bir bireyim. Şahsım ve kurumum adına Hayvanlarımızın yaşam hakkı konusunda son derece hassasiyet göstermekteyiz. Tüm vatandaşlarımızdan da aynı hassasiyeti bekliyorum. Onlar bizlere Allah'ın emaneti. Emanete sahip çıkmak insanlık vazifesidir." dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nedim Kaplan Koçarlı Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title