Haberler

Koçarlı'da belediye tarafından projelendirilen en büyük GES projesinde önemli adım

Güncelleme:

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın ilçeye kazandırmak adına büyük önem verdiği ve yakında çalışmaları başlayacak Güneş Enerji Santrali projesi için imzalar atıldı.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın ilçeye kazandırmak adına büyük önem verdiği ve yakında çalışmaları başlayacak Güneş Enerji Santrali projesi için imzalar atıldı.

Üreteceği 1.2 megavat yenilenebilir elektrik enerjisi ile Aydın ilinde belediyeler tarafından hayata geçirilen en büyük GES projesi ile ilgili olarak Başkan Kaplan ve ADM Elektrik Üretim A.Ş. ile elektrik kullanımına ilişki bağlantı sözleşmesi imzalandı. İmzalanan sözleşme ile ADM Elektrik Üretim A.Ş., Koçarlı Güneş Enerji Santrali'nde üretilen 1.2 megavatlık elektriği satın alacak. Koçarlı'ya büyük ölçüde gelir getirecek proje vatandaşlar tarafından da destek görüyor.

Koçarlı için attığı imzaları sosyal medya hesabından vatandaşa müjdeleyen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan bu haberi de 'Aralık ayında atılan en anlamlı imza' başlığı ile duyurdu. Kaplan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Koçarlı için büyük hayallerle yola çıktık. Kurduğumuz hayallerin hepsini vatandaşlarımıza söz olarak verdik hayallerimiz gerçekleşiyor ve verdiğimiz sözler tek tek yerine geliyor. Belediye düzeyinde en büyük GES projesi ilçemizde yapılıyor. İlçemize ciddi bir gelir olacak ve bizi heyecanlandıran bir proje, gece gündüz demeden çalışarak İlçemizi hak ettiği gibi nice büyük projelere ve hizmetlere kavuşturuyoruz. Koçarlı'nın güzel insanlarına ne yapsak azdır, ne yapsak yakışır" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nedim Kaplan Koçarlı Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title