Haberler

Kocaoğlu'ndan Üreticiye "Birleşin" Çağrısı

Kooperatifleşmenin tarımsal başarıdaki önemine dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Kiraz ilçesindeki kiraz üreticilerine birleşerek güçlü bir kooperatif kurmaları için çağrıda bulundu.

Kooperatifleşmenin tarımsal başarıdaki önemine dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Kiraz ilçesindeki kiraz üreticilerine birleşerek güçlü bir kooperatif kurmaları için çağrıda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hafta başından bu yana aralıksız sürdürdüğü ilçe turlarına Kiraz ile devam etti. Haliller, Olgunlar, Karabulu, Umurlu, Doğancılar, Cevizli ve İğdeli mahalleleri ile ilçe merkezini ziyaret eden Aziz Kocaoğlu, kooperatifleşmenin tarımsal başarıdaki önemine dikkat çekerek, kiraz üreticilerine güçlü bir kooperatif kurmalarını önerdi. Kocaoğlu, "Mutlaka birleşin. Birlikten güç doğuyor. Ürününüzü birlikte satın; gübrenizi, ilacınızı birlikte alın. Ama kooperatif enflasyonu da ayrı bir problem. Bunun dozunu iyi ayarlamanız lazım" diye konuştu. Başkan Kocaoğlu, tarımsal üretimin artırılması konusunda verdikleri destekten sonra, şimdi satış ve pazarlamanın geliştirilmesi üzerinde çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Konuşmasında başından beri samimiyetle uyguladıkları "Çalma, çaldırma ve çok çalış" prensiplerine de vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu şöyle devam etti: "İşten hiç korkmuyoruz. Bittikçe arkamıza atıp yenisine bakıyoruz. Özel İdare'nin 90 senede yaptığı hizmeti biz 3 yıla sığdırdık. Bu başarıyı, çalışma arkadaşlarımızla yakın diyaloğumuz sayesinde yakaladık. Varsa yanlışım, benim bürokratım bunu bana söyler. Doğruyu bulmak için tartışma yöntemini bir kenara bırakırsan, başın dertten kurtulmaz. Çünkü insan hata yapmaya meyilli bir varlık. Ama en önemlisi barış, huzur ve adalet. Onlar olmadan hiç bir yere varmayız."

Başkan Kocaoğlu, "Giderek daha çok konuşulan bir laf var, 'Bal tutan parmağını yalar' diye.. Koltuğa oturan adam hırsızlık yapar demek gibi bir şey bu. Böyle şey olur mu?" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanını İğdeli ziyareti sırasında 4,5 yaşında İpek Tunca çiçekle karşıladı. Sevimli kız, okuduğu İzmir Marşıyla da hem alkış hem de büyük övgü aldı.

Gündoğdu daveti

Gittiği her yerde vatandaşları, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 21 Haziran'da Gündoğdu Meydanında yapacağı büyük mitinge davet eden Aziz Kocaoğlu, "Her pehlivanı bir pehlivan çıkıp yeniyor. Bakın Muharrem İnce'ye; dağları, taşları sarsıyor. 21 Haziran'da hepinizi Gündoğdu Meydanına, Muharrem İnce'nin büyük mitingine bekliyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aziz Kocaoğlu Kiraz İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title