Haberler

Kocan Kadar Konuş Diriliş'in DVD'si Çıktı

Güncelleme:

Senaryosu Kıvanç Baruönü ve Şebnem Burcuoğlu'na ait olan, başrollerinde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım'ın yer aldığı "Kocan Kadar Konuş Diriliş" filminin DVD'si raflardaki yerini aldı.

Serinin ilk filmiyle birlikte son yılların en sevilen romantik komedisi olan, Ezgi Mola ve Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Efsun ve Sinan'ın evlilik yolundaki 'zorlu' ve eğlenceli yolculuğunu anlatan "Kocan Kadar Konuş Diriliş"in DVD'si çıktı.

Kocan Kadar Konuş filmlerini bir arada arşivine eklemek isteyen izleyiciler içinse serinin iki filminin de yer aldığı özel bir box hazırlandı.

Efsun'un geleneksel evlilik kalıplarının karşısında durduğu, maaile çıkılan çeyiz alış verişi ve ailelerin ilk tanışma stresini yaşadığı ve acaba kayınvalidem beni sever mi? Korkusunun yanı sıra bir de ailelerin en büyük ve en güzel düğünü yapma telaşına girdikleri Kocan Kadar Konuş Diriliş, izleyiciye biz de bunları yaşamıştık dedirtecek…

Dev kadro Kocan Kadar Konuş Diriliş'te

Kocan Kadar Konuş Diriliş filmi ilk filmde olduğu gibi yine başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Ezgi Mola ve Murat Yıldırım'ın başrolünü paylaştığı filmde, Hümeyra , Nevra Serezli , Gülenay Kalkan, Eda Ece, Begüm Öner , Gül Arıcı, Muhammet Uzuner , İsmail İncekara , Nilgün Kasapbaşoğlu , Hakan Salınmış, Enis Arıkan, Bora Akkaş, Güven Murat Akpınar, Güçlü Yalçıner, Mehmet Baran Erdoğan, Tolga Çıklaçiftçi, Romina Özipekçi, Gözde Seda Altuner, Burak Topaloğlu, Emine Gülsüm Göznümer, Ayten Mısırlıoğlu yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ezgi Mola Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title