Haberler

Kocamın Nişanlısı"Na Bergama'da Yoğun İlgi

-"Kocamın Nişanlısı"na Bergama'da yoğun ilgi

İZMİR - İzmir'in Bergama ilçesinde Sadık Şendil'in yazıp Ferdi Merter'in yönettiği ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı iki perdelik komedi türündeki "Kocamın Nişanlısı" adlı tiyatro oyunu, BerKM sahnesinde izleyici ile buluştu.

Mehmet Çepiç, Tuğba Özay, İpek Tenolcay, Arzu Yanardağ, Serdar Sevtekin, Tuncay Tezküser ve Aslı Kökçe gibi ünlü isimlerin oynadığı komedi türündeki tiyatro oyunu izleyenlerden büyük alkış aldı.

Ünlü oyuncu İpek Tenolcay oyun öncesinde yaptığı açıklamada "Çok keyifli bir komedi, çok şaşırtıcı sahneler var. Ummadığınız durumlar ile karşılabilirsiniz. İzleyicinin keyif alacağını umuyorum " dedi.

Mehmet Çepiç: "Sadık Şendil hocanın yazdığı eser 1955 yılında Sadri Alışık, Çolpan İlhan ve Gönül Yazar'ın da oynadığı sinema filmine çekilmişti. Oyunumuzda, Çolpan İlhan'ın rolünü İpek Tenolcay, Gönül Yazar'ın rolünü Tuğba Özay ve rahmetli Sadri Beyin rolünü de ben oynuyorum. Sinemaya çekilirken yönetmen yardımcısı olan Ferdi Merter'in içinde uhde kalmış ve bu oyunu sahneye koydu yıllar sonra. Güzel bir aile, güzel bir aşk hikayesi ama aslında önemli olan evliliğin kutsal olduğu kimliğine dayanıyor."

Tuğba Özay da Bergama'da olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Bergama bir kere tarihi özellikleri açısından kültür abidesi bir yerimiz. Böyle güzel bir kültür abidesinde, Kocamın Nişanlısı ekibi sahnede. Oyunda ben Mehmet Çepiç'in nişanlısı rolündeyim. Çok güzel, çok keyifli ve eğlenceli bir oyun. İzleyiciyi hem güldürüyor hem de düşündürüyor. Aslında evlilikleri ve ilişkileri de sorgulayan bir oyun. Bu ekip ile yaklaşık bir yıldır çok güzel çalışmalara imza attık. Mehmet Çepiç benim için çok değerli bir oyuncu, çok değerli bir büyüğüm,ağabeyim. Kendisiyle partner olmaktan çok büyük kıvanç duyuyorum " diye konuştu.

Tiyatro oyunun konusu

Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı 2 perdelik komedi türündeki "Kocamın Nişanlısı" adlı tiyatro oyunununun konusu ise şöyle: Bir akşam Çetin bey barda tanıştığı saf kıza aşık olup nişanlanır ve evlenmek ister. Oysa Çetin, felsefe hocası Leyla ile evlidir. Leyla iki oyuncu tutup kocasını kazanmak ister. Durum iyice karışır.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Sadık Şendil Tuğba Özay Bergama İzmir Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title