Haberler

Kocamaz, "Tarsus İçin Elele Vereceğiz"

Başkan Kocamaz, Yapılacak çalışmalara herkesin destek olmasını istedi.

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kamulaştırma yapılacak olan Kemalpaşa Mahallesi sınırları içinden geçen Devlet Demir Yolu yanında evleri ve arsaları olan kişilerle toplantı yaptı.

Langen Bulvarı'nın devamı, Haydar Aliyev Köprüsü takiben Eski Ankara Yoluna çıkacak yol için çalışmaların başladığını belirten Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kamulaştırma yapılacak yerlerin sahipleri ile Belediye tesisleri Yeşil Salonunda kamulaştırma hakkında toplantı yaptı, bilgi verdi.

Tarsus için elele vereceklerini ifade eden Başkan Kocamaz, açılacak yol ile bölgeye hareketlilik geleceğini söyledi.

Başkan Kocamaz, "Hem sizler için hem Tarsus için hayırlı bir iş gerçekleşecek. Daha önce bizim orada istimlak ettiğimiz rakamlar belli. Kaldı ki; bu yapıların tamamı ruhsatsız, tamamı kaçak inşaat. Bunları o zaman hiç kimseden izin almadan rastgele yapmışsınız. Keşke izin alsaydınız da daha düzgün yola gitmeyecek yerlere inşaatlarınızı yapma imkanınız olurdu ama o dönem geçmiş. Biz yine de sizleri mağdur etmek istemiyoruz. Bayındırlık birim fiyatlarıyla arkadaşlarımız bina bedellerini hesaplamış. Bizim buradaki amacımız hiç kimseyi mağdur etmek değil. Elele vererek Tarsus'u daha iyi noktalara taşıyacağız" dedi.

Toplantı sonunda Başkan Kocamaz, kamulaştırma ile ilgili çalışmaların devam edeceğini, güzergah üzerinde arsaları ve evleri olanların mağdur olmamaları için belediye olarak üzerlerine düşen görevi yapacaklarını vurguladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title