Haberler

Kocamaz: "Kazanamayacağım Hiçbir Seçime Girmedim"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Kazanamayacağım hiçbir seçime girmedim" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Kazanamayacağım hiçbir seçime girmedim" dedi.

Gülnar ve Mut ilçelerinde görev yapan muhtarlar ile bir araya gelerek onlarla hem sohbet edip sıkıntılarını dinleyen hem de görevde oldukları süre boyunca Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirmiş olduğu hizmetlerden söz eden Başkan Kocamaz, "Biz doğru bildiğimiz yolda bunda sonra da aynı minvalde yürümeye devam edeceğiz. Çok şükür bizim kimseye veremeyeceğimiz bir hesabımız yok. 1994'te o günün şartlarında, teknoloji de bu kadar gelişmemişti, biz de belediyeciliğin ne olduğunu bu kadar bilmiyorduk. Ama 1995 yılından sonra ben hep bilimsel çalıştım. Açık söyleyeyim kazanamayacağım hiçbir seçime de girmedim. Önceden yaptırdığım araştırmalar neticesinde vebal benim sırtımda kalıyorsa, yani vatandaş bu işi bizim üzerimize koyuyorsa ve kazanabileceksek seçime girdik" ifadelerini kullandı.

"Biz bir yola çıktık, niyetimiz halis"

Millete hizmet edebilmek için yola çıktıklarını ve muhtarlardan da destek beklediklerini dile getiren Kocamaz, "Biz bir yola çıktık, niyetimiz halis. İyi niyetle çıktığımız bu yolda Cenab-ı Allah akıbetimizi de hayır edecektir diye düşünüyoruz. Bugüne kadar Cenab-ı Allah bize yardımını hiç esirgemedi. Çünkü dediğim gibi biz hiçbir art niyet olmadan sadece bu millete hizmet edebilmek için yola çıktık. Ben bu konuda hepinizin desteğini bekliyorum. Zaten bize en çok desteği muhtarlar verdi. İnşallah bizi yarı yolda bırakmazsınız. Hedefi sonuna kadar birlikte taşırız ve hizmetlere de kaldığımız yerden hep birlikte devam ederiz" diye konuştu.

"Önümüzdeki süreçte de hizmetleri vatandaşımıza kazandıracağız"

Ülkede son dönemlerde yaşanan sıkıntılardan ve karışıklıklardan söz eden Kocamaz, "Ülkemiz son yıllarda büyük bir kamaşa yaşıyor. Bu kadar hengamenin arasında biz cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetleri vatandaşımızın ayağına götürdük. İnşallah önümüzdeki süreçte çok daha fazla hizmetleri vatandaşımıza kazandıracağız. Hayatlarını kolaylaştıracağız" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Burhanettin Kocamaz Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title