Haberler

    Kocaman Rekor!

    Fenerbahçe’ye futbolcu ve antrenör olarak unutulmaz hizmetlerde bulunan Aykut Kocaman, rekor kırarak lig tarihinde en çok görev yapan teknik direktör oldu.

    Sarı-lacivertli takımda teknik direktör Aykut Kocaman, kulüp tarihine geçti. Kocaman, Sivasspor deplasmanında Fenerbahçe'nin başında 137. lig maçına çıktı.
    Tecrübeli çalıştırıcı, Christoph Daum'u geçerek zirveye çıktı. Daum'un Fenerbahçe'nin başında 136 lig maçı bulunuyordu. Aykut Kocaman, bu süreçte 83 galibiyet, 29 beraberlik ve 24 mağlubiyet gördü. 266 gol atan Kocaman'ın takımları, 141 de gol yedi.
    Kocaman 2010-13 arası ve bu sezon Fenerbahçe'de görev yaptı. Kocaman, 1 lig şampiyonluğu ve 2 Türkiye Kupası aldı. Rekoruyla alakalı görüşlerini bildiren Aykut Kocaman, mutlu olduğunu kaydedip, "Böyle bir yerde bugünleri görebilmek benim adıma sevindirici. Başlarken Fenerbahçe'nin başında en çok maça çıkan teknik adam olmak düşündüğüm bir şey değildi. Benim tek derdim bulunduğum yere katkı sağlamak. Fenerbahçe demek bizler için zirve demek" dedi.
    Deplasman başarısı
    Aykut Kocaman ve takımı, deplasmandaki başarısını sürdürdü. Sarı-lacivertli ekip, üst üste 3. deplasman galibiyetini aldı. Sırasıyla Yeni Malatyaspor, Kayserispor ve Sivasspor'u deviren Fenerbahçe, sezonun genelinde ise 8. kez 3 puana ulaştı.
    Sarı-lacivertliler ayrıca ligde son 23 deplasman maçının sadece 2'sinde mağlubiyet aldı.
    Janssen kadroya döndü

    Fenerbahçe'den Vincent Janssen mutluluğu yaşandı. Hollandalı futbolcu uzun bir aradan sonra maç kadrosunda yer aldı. 23 yaşındaki forvet son olarak 8 Aralık 2017'de Bursaspor deplasmanında forma giymiş ve ayak baş parmağından sakatlanmıştı.
    4 ay sonra kadroya giren Janssen, kendini iyi hissettiğini belirtip, "Sakatlık dönemi benim için zor geçti ama geri döndüğüm için mutluyum. İlk kez sahalardan bu kadar uzun süre uzak kaldım. Artık takımıma katkı sağlamaya hazırım" dedi.
    Tek takım

    Fenerbahçe ilginç bir rakam elde etti. Sarı-lacivertliler, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda topladığı 29 puanla dikkat çekti. Aykut Kocaman'ın ekibi, iç sahada ise 28 puan topladı. Fenerbahçe böylece deplasman karnesi, evindeki durumundan daha iyi olan tek takım oldu.
    Soldado şov
    Fenerbahçe'de son haftalarda ilk 11'e adını yazdıran Roberto Soldado katkı üretmeye devam ediyor. Kayserispor ve Osmanlıspor maçlarında toplamda 3 gol atan İspanyol yıldız, Sivasspor maçında da ikinci golün yaratıcısı oldu.
    Ceza sahasına girişi ve gol pasıyla farkını ortaya koyan tecrübeli forvet yine alkış aldı.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Christoph Daum Aykut Kocaman Fenerbahçe Sivasspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title