Haberler

    Aykut Kocaman'dan Valbuena'ya Şaşırtan Soru: Sen Olsan Kendini Oynatır mısın

    Güncelleme:

    Aykut Kocaman, yedek kalmaktan şikayetçi olan Fransız futbolcu Valbuena ile görüştü, savunma istatistiklerini göstererek, "Sen olsan kendini oynatır mısın?" diye sordu.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Valbuena konusunun krize dönüşmemesi için ilk hamleyi yaptı. Fransız futbolcu geçtiğimiz günlerde, "Burada kendimi ispat etmeye çalışmıyorum. Zaten rakamlar benim oynamam gerektiğini söylüyor" diyerek, yedek kalmaktan duyduğu memnuniyetsizliği dile getirmişti.

    İSTATİSTİKLERİ GÖSTERDİ

    Star'ın haberine göre; sarı-lacivertli kulübün hocası, Valbuena'nın La Parisien Gazetesi'ne yaptığı bu açıklamanın ardından oyuncusuyla özel bir görüşme gerçekleştirdi. Kocaman bu görüşmede, yıldız futbolcunun oyunda olduğu bölümde takımın savunma istatistiklerini ve Valbuena yokken istatistiklerin ne kadar değiştiğini tek tek gösterdi.

    "SEN OLSAN KENDİNİ OYNATIR MISIN"

    Kocaman, "Sen olsan kendini oynatır mısın? Bu istatistikleri düzeltirsen tabi ki seni 11'de düşünürüm. Ayrıca şu an takımın birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Kritik bir yarışın içindeyiz. Bu tür açıklamalar hepimize zarar veriyor" dedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (13)

    Fanatik:

    Ben başkan olsam seni bir dakika bile tutmam. Senin istatiklerin batsın.Bütün taraftarı futboldan soğuttun.

    11
    1
    yanıtYanıtla
    Enteresan:

    Bana göre alex i de yedi Valbuena yı da yemek üzere

    9
    1
    yanıtYanıtla
    GS:

    BU AYKUT SAVUNMA İLE KAFAYI BOZMUŞ . AYKUT VARKEN BU FENERDEN ŞAMPİYONLUK FALAN BEKLEMEYİN . BAKIN GALATASARAY KONYA MAÇI VARDI 2-1 BİTEN . MAÇ 1-1 FATİH TERİM DEFANS OYUNCUSU AHMET ÇALIKI OYUNU SOKUYOR . FAKAT NE YAPIYOR MAİCON FİZİKLİ VE UZUN BOYLU VE KAFA TOPLARINDA ETKİLİ OLDUĞU İÇİN GOMİSİN YANINA 2. BİR FORVET OLARAK KOYUYOR . TAKTİK BÖYLE OLUR .

    6
    3
    yanıtYanıtla
    Alaçatı dan dayı:

    Taktiğe bak İtalyan mantalitesi

    yanıt0
    yanıt1
    HASANN:

    bİ GİDİN ARTIK AZİZ İLE KOL KOLA GİREREK, DÜŞÜN TAKIMIN YAKASINDAN

    9
    0
    yanıtYanıtla
    Öğretmen:

    İstatistikler fenerbahçe''yi şampiyon yapmaz. Takımı korkak oynatan Aykut hoca bu kafayla ancak UEFA''ya gideriz. Mayısta Aziz YILDIRIM'' dan kurtulmak dileği ile. . .

    7
    0
    yanıtYanıtla
    YıldızTurk:

    gelip kıbrısta kumar oynuyor ne perfosmansı bekliyorsunuz bu adamdan

    3
    3
    yanıtYanıtla
    demir yumruk:

    aykut hoca istatiksel düşünüyomuş vayy ulan istatisliğe bakıyosunda ne oluyo ne halt yiyosun sanki kaçıncı sıradasın !!!

    5
    0
    yanıtYanıtla
    cengo:

    Ya bu nasıl bir mantıktır, adam geldikten 3 ay sonra kulübeye tıktın ne istatistiğini tuttun bu sürede, bu sezon takımda istatistiğe göre forma veriyorsan 11 yapacak futbolcu bulamazsın sayenizde hepsi dökülüyor. bırak allahını seversen bu sezon ki en iyi transferimiz bu adamdı onuda hiç ettin sana futbolcu dayanmaz tez vakitte başkanınla birlikte gidersiniz umarım.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Aykut yıldızkıskanır:

    Aykut istatistikleri okuyabiliyor mu? bi hasan ali nin top kayıtlarına baktırsın yada atıfın kaç asist gol yaptığına Netonun portekiz milli takımına çağrıldığına baksın

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title