Haberler

    Aykut Kocaman, Beşiktaş Derbisinde Volkan'ı Takımdan Kesti

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş'la oynanan derbide Volkan Demirel'in yerine Kameni'ye yer verdi.

    Geçtiğimiz hafta da Aytemiz Alanyaspor maçında Volkan'ın bağırsak enfeksiyonu geçirmesi nedeniyle kale Kameni'ye geçmişti.

    VOLKAN ŞİMDİYE KADAR DERBİLERDE OYNAMADI

    Bu hafta da zorlu derbide Kamerunlu kaleci yerini korudu. Öte yandan, Volkan Demirel bu sezon şu ana kadar hiçbir derbide yer almadı.

    Sezonun ilk yarısında Beşiktaş ve Galatasaray derbilerinde de yedek kalan tecrübeli eldiven, Vodafone Park'ta da yedek kaldı.

    AYKUT KOCAMAN: RAHATSIZLIK YOK, TERCİH

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Volkan Demirel'in rahatsızlığının geçtiğini belirtirken, "Volkan ile ilgili rahatsızlık devam etmiyor, geçtiğimiz haftanın devamı olarak bu hafta böylesinin daha olumlu olduğu, kendi kriterlerim içinde daha doğruydu." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aytemiz Alanyaspor Volkan Demirel Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500

    Yorumlar (5)

    Komünist:

    Volkan sokak çocuğu gibi ağzı bozuk bence gitsin takımdan

    5
    3
    yanıtYanıtla
    Aykut yıldızkıskanır:

    Ketum komplex kıskanç aykuttan fenerde antrenör olmaaaaz. Bu Adam anca konya gibi takımlarda antrernör olur. daha dakika 9 golü atmış ya fener geri çekilmeye ve zamana oynamaya başladı daha 80 dakika var nasıl biter böyle. Aykut bu taktiği gençlerbirliğine karşıda kayseriye karşıda yapıyor oyun anlayışı bu birde yıldız futbolcuyu kıskanır takmış kafayı Valbuenaya bir zamanlar Alex''te olduğu gibi. . . Bir fenerli olarak bu sonuca sevindim Azizi ve aykuttan kurtulma zamanı gelmiştir. ALİ KOÇ ALİ KO

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın ali soylemis:

    sorun yok her sey fenerbahce icin birlik ve beraberlik tek inancimiz

    1
    1
    yanıtYanıtla
    FB Lİ:

    senin bu korkak futbolun ne olacak. bitirdin fb yii

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Ak:

    Bu futbolcular korkak pisırık ruhsuz sen ara transfer yapmazsan nasıl yõnetim bu uyuyan 36 yaşına gelmiş bir futbolcuyu ihya ettiğiniz yazıklar olsun sizlere yúreksizler icbirisini görmek istemiyoruz yeterrrrrr

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title