Haberler

Kocaman'a Göre Turun Anahtarı...

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Viktoria Plzen'i 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamada bulundu.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Viktoria Plzen'i 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamada bulundu. Kocaman açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Maçtan önceki açıklamalarımızın karşılığını almış bulunuyoruz. Fenerbahçe takımının çok doğru oynamasından dolayı galibiyet elde ettik. Oyunun her alanında iyi ve etkiliydik. Turu çevirecek çapta bir takımla oynadığımızı evimizde oynarken unutmamalıyız. Dikkat etmemiz gereken nokta bu." "Avrupa maçlarını kazanmayı alışkanlık haline getirdik. Fenerbahçe, rakibinin çözmesi gereken bir futbol oynadı. Kendi sahamızda da bunu sürdürmek istiyoruz." Kocaman ayrıca Caner'i oyuna alırken Webo'yu çıkartmayı düşündüklerini belitti. Gol olduktan sonra ise bu kararından vazgeçtiğini belirten deneyimli teknik adam, daha sonradan Sow'u kenara aldıklarını ancak Webo'nun talihisiz bir sakatlık geçirerek oyundan alındığını ifade etti.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title