Haberler

Kocaelispor ve Sarıyer cephesi oyundan memnun

Güncelleme:

Golsüz biten Kocaeslipor Sarıyer maçının ardından açıklama yapan iki takımın teknik direktörleri, oyundan memnun olduklarını söyledi.

Golsüz biten Kocaeslipor Sarıyer maçının ardından açıklama yapan iki takımın teknik direktörleri, oyundan memnun olduklarını söyledi.

Misli.com 2. Lig müsabakasında Kocaelispor, sahasında Sarıyer ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından konuşan Kocaelispor teknik direktörü Selahaddin Dinçel, "Mutlak galibiyet için hazırlanıp maça çıktık. Beraberlikle ayrıldık. Maçın ilk 25-30 dakikalık bölümünde sıkıntı yaşadık, rakibe pozisyon verdik. 35-45 arasında oyunu dengeledik, biraz daha kontrolü elimize aldık. İkinci yarı yapılan uyarılarla takım biraz daha iyi görüntü sergiledi. Rakibin gardının özellikle son 10 dakikada düştüğünü gördük. İkinci yarı Bahattin, Yiğit Ali ve Dilaver ile 3 pozisyon yakaladık. Ama değerlendiremedik. İlk hafta evimizde 2 puan kaybettik. Önümüzdeki hafta grubun iddialı takımlarından Manisa'ya gideceğiz. O maça odaklanmak zorundayız. ve içerde uyum ve adaptasyon sorununu aşmak için çaba göstermek zorundayız" dedi.

"Eksiklerimiz var mı? Var"

Takıma geç katılan oyuncuların fiziksel durumları, takıma uyumları ve olası transfer konusunda değerlendirmeler yapan Dinçel, "Yeni transferlerin bir kısmı kamp geçirmedi, son bölümde aramıza dahil oldular. Tam olarak hazır değiller. Takımla çalışma süreci kısa olan arkadaşlarımız da var. İlerleyen haftalarda bu eksiklikler giderilecektir. Eksiğimiz var mı? Var. Yönetim kurulumuz ve transfer komitemizin çalışmaları devam ediyor. 5 Ekim'e kadar da transfer açık. Gelen her oyuncu en kısa sürede lige de, takıma da adapte olacak. Gelen arkadaşlarımızın da kalitesini ve futbol karakterini biliyorum. Takıma katkıları daha fazla olacaktır" diye konuştu.

"15-20 günlük toplanmış takım keyif vericiydi"

Kocaelispor deplasmanından 1 puanla dönen Sarıyer'in teknik direktörü Ahmet Yıldırım da, "15-20 günlük toplanmış bir takımın bu kadar mücadele etmesi, galibiyeti istemesi, pozisyon üretmesi inanılmaz keyif vericiydi. Hem biz hem de izleyenlerin keyif aldığını düşünüyorum. Pandemiden dolayı 6 aydır oynayamayan, 20 günlük antrenmanlı takımız. İyi mücadele ettik. İlk yarı rakibe pozisyon vermeden 3-4 gol atma şansı bulduk, değerlendiremedik. İkinci yarı ise zorluk çektik. Önemli oyuncularımızın performans ve dayanıklılık olarak oyundan düşmesi daha fazla pozisyon üretmemize engel oldu. Takımımdan son derece memnunum. İyi bir takımız. Hedefe oynuyoruz. Her maçta üstüne koyarak devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yiğit Ali Sarıyer Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title