Haberler

Kocaelispor Transferde Atağa Kalktı

Kocaelispor Dış Transferde Fenerbahçe'den Kaleci Serdar Kulbilge ile İç Transferde İse Umut Kekili ve Muhammet Özdin ile Anlaştı.

Kocaelispor dış transferde Fenerbahçe'den kaleci Serdar Kulbilge ile iç transferde ise Umut Kekili ve Muhammet Özdin ile anlaştı.

Kocaelispor tesislerinde gerçekleşen imza töreninde konuşan Kocaelispor Kulüp Başkanı Serhan Gürkan, "Umut ve Muhamet bizim evlatlarımız. Onlar ile ömür boyu sözleşme imzaladı. Serdar ile bir süredir görüşüyorduk. Kendisi bize faydalı olacak. Ayrıca dış transferde Beşiktaş'ta oynayan Gordon Schildenfeld ve Federico ile hem kulüpleri hem de kendileri ile büyük ölçüde anlaştık. Küçük sorunlar var onları da önümüzdeki hafta çözeceğiz. Kiralık mı yoksa bonservisleri ile mi olacak bunlar önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Süper ligde iz bırakan bir takım olak istiyoruz. Bu amaçla iyi transferler yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca paf takımı teknik direktörlüğü için Kaan Dobra ile anlaştık" dedi.

Kocaelispor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Serdar Kulbilge ise, "Kocaelispor ile anlaştığım için mutluyum. Süper ligde kalıcı bir Kocaelispor için mücadele edeceğiz. Transferimde yardımcı olan hocamız Engin İpekoğlu ile menajerim Ahmet Bulut'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kocaelispor ile tekrar anlaştıkları için mutlu olduklarını söyleyen Umut ve Muhammet ise Süper lig futbolcusu olduklarını herkese göstereceklerini söylediler. AS Başkan Muammer Çelik ise dış transferde 2 yabancı ile anlaştıklarını Ayman ile görüştüklerini ifade etti.

(GA-ERS-ERS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title