Haberler

Kocaelispor Teknik Direktörü Uraz: "Devreyi En Az Hasarla Kapatmaya Çalışıyoruz"

Türk Telekom Lig A'da Mücadele Eden Kocaelispor'un Teknik Direktörü Fatih Uraz, Ligin İlk Devresini En Az Hasarla Kapatmaya Çalıştıklarını Bildirdi.

Türk Telekom Lig A'da mücadele eden Kocaelispor'un teknik direktörü Fatih Uraz, ligin ilk devresini en az hasarla kapatmaya çalıştıklarını bildirdi.

Uraz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karşıyaka deplasmanından puanla dönemedikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Kolay gol yediklerini ve ellerine geçen fırsatları değerlendiremediklerini ifade eden Uraz, sorunun çözümü için iki yol bulunduğunu dile getirerek, ''Birinci yol transfer. İkincisi ise çok çalışmak. Transfer konusunda zamanı bekliyoruz. Sezon öncesi açıkladığımız hedefimizden vazgeçmedik. Mutlaka ilk altıya gireceğiz. Şu anda devreyi en az hasarla kapatmaya çalışıyoruz'' dedi.

Hafta sonu kendi saha ve seyircileri önünde lider Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacakları maçın kendileri için büyük şans olduğunu ifade eden Uraz, ''Liderle oynayacağız. Futbolcularımın önünde büyük bir fırsat duruyor. Lideri yenip çıkış yakalamak istiyoruz. Futbolcularımın bunu iyi değerlendireceklerine inanıyorum'' diye konuştu.

Uraz, yeşil-siyahlı taraftarların biraz daha sabretmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title