Haberler

Kocaelispor, İstanbulspor'a Bileniyor

Kocaelispor'da, Türk Telekomspor Karşısında Alınan 2-0'lık Galibiyetin Ardından Yüzler Gülmeye Başladı. Yeşil Siyahlılar, Pazar Günü Karşılaşacağı İstanbulspor Maçı Hazırlıklarına Bugün Çift İdman Yaparak Start Verdi. Teknik Direktör Ümit Kayıhan, İstanbulspor Karşısında Yüzde Yüz 3 Puan Almak Me...

Kocaelispor`da, Türk Telekomspor karşısında alınan 2-0`lık galibiyetin ardından yüzler gülmeye başladı. Yeşil siyahlılar, Pazar günü karşılaşacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarına bugün çift idman yaparak start verdi. Teknik direktör Ümit Kayıhan, İstanbulspor karşısında yüzde yüz 3 puan almak mecburiyetinde olduklarını söyledi.

Türk Telekomspor`u yenerek rahat bir nefes alan Kocaelisor takımı deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor hazırlıklarına tesislerde başladı. İstanbulspor maçını kazanıp takımın olması gereken layık yere çıkacağını söyleyen Kocaelispor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, ¨Bu hafta Türk Telekom karşısında kazanmakla bir nebze olsun puan kayıplarımızı örttük. Ama yukarı çıkabilmemiz için İstanbulspor karşılaşmasından yüzde yüz 3 puan almak mecburiyetindeyiz. Biz bu hafta zoru başardık. İstanbulspor maçınıda kazanıp kendimize layık yere çıkacağız.¨ dedi.

Türk Telekom karşısında 7. haftadan sonra gelen galibiyetle takımda morallerin üst seviyeye çıktığını söyleyen Ümit Kayıhan, ¨Telekom karşısında üzüntü ile sevinci bir arada yaşadık. Takım karşılaşmada on kişi oynayarak zoru başardı. Fakat Özgür`ün kırmızı kart görmesi nedeniyle maddi ve ağır bir cezası olacak. On kişi kalmak çok zor bir durumdu. Takımına böyle bir kırmızı kartı aldırmak çok yanlış. Profesyonellikte nasıl prim veriliyorsa bana göre cezası olacaktır¨ diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title