Haberler

Kocaelispor'da Mağlubiyet Üzüntüsü... -Kulüp Başkan Ekşi: "Bizim İçin Zor Bir Hafta Oldu. Takım Olarak Çok Kötüydük"

Türk Telekom Lig A'da Mücadele Eden Kocaelispor'da, Kulüp Başkanı Mustafa Ekşi, Kasımpaşa Karşısında Aldıkları 3-2'lik Mağlubiyetten Dolayı Büyük Üzüntü Duyduklarını Belirterek, "Bizim İçin Zor Bir Hafta Oldu. Takım Olarak Çok Kötüydük" Dedi.

Türk Telekom Lig A'da mücadele eden Kocaelispor'da, kulüp başkanı Mustafa Ekşi, Kasımpaşa karşısında aldıkları 3-2'lik mağlubiyetten dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirterek, ''Bizim için zor bir hafta oldu. Takım olarak çok kötüydük'' dedi.

Ekşi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kocaelispor'un iyi bir takım olduğunu, daha üst sıralarda yer alması gerektiğini söyledi.

Kasımpaşa karşısında 3-2 mağlup olmalarının kendilerini üzdüğünü ifade eden Ekşi, iyi futbol oynamamalarına karşın futbolcularına güvendiğini belirterek, ''Bizim için zor bir hafta oldu. Takım olarak çok kötüydük. Bir iki futbolcu kötü olabilir ama takımın hepsinin kötü olmasını anlayamıyorum'' diye konuştu.

Sakat ve kart cezalısı oyuncuların takımı zora soktuğunu dile getiren Ekşi, şunları söyledi:

''Sanırım futbolcuların bu maça çıkarken kendilerine güvenleri yoktu. Ancak ben futbolcularıma güveniyorum. İyi bir takımız. İlk sıralarda yer alacağımıza inanıyorum. Daha alınması gereken 96 puan var, kaybedilmiş bir şey yok. Şimdi önümüzdeki Diyarbakırspor maçına bakıyoruz. Bu maçtan alacağımız 3 puan ile Kasımpaşa mağlubiyetini telafi edeceğiz.''

-TEKNİK DİREKTÖR ÜMİT KAYIHAN-

Teknik direktör Ümit Kayıhan ise Kasımpaşa karşısında çok kötü bir futbol sergilediklerini, futbolcularını ''tanıyamadığını'' dile getirerek, ''Eğer bu oyunla berabere kalsaydık alacağımız 1 puan bizim için şans olacaktı. Ancak kötü oynadık ve yenildik. Takımların 1 veya 2 maç kötü oynama hakkı vardır, bu hakkımızı kullandık'' şeklinde konuştu.

Kayıhan, deplasmanda alınan bu yenilgiyi Diyarbakırspor karşısında telafi edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title