Haberler

Kocaeli: Zabıtadan Koyun Operasyonu

Kocaeli'nin Gebze İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ile Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Hayvan Pazarı Dışında Koyun Satışı Yapanlara Karşı Bugün Operasyon Yaptı. Yapılan Operasyonda, 10 Koyun Satıcısı Yakalanırken, Satışa Sunulan 157 Baş Koyuna İse El Konuldu.

Kocaeli'nin Gebze İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hayvan pazarı dışında koyun satışı yapanlara karşı bugün operasyon yaptı. Yapılan operasyonda, 10 koyun satıcısı yakalanırken, satışa sunulan 157 baş koyuna ise el konuldu.

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir çok kere uyarmasına rağmen, hayvan pazarı dışında, Kirazpınar Mahallesi Cezaevi yanında koyun satışı yapmakta ısrar edenlere yönelik bugün, polisten de destek alarak geniş kapsamlı bir operasyon yaptı. Polis kuvveti desteğinde yapılan operasyonda, 10 koyun satıcısı, polis tarafından ifadeleri alınmak üzere gözaltına alınırken, satışa sunulan 157 baş koyuna ise zabıta ekipleri tarafından el konuldu. El konulan koyunlar, daha sonra Gebze Belediyesi Mezbahası'na götürüldü. Hayvan satıcıları ise polisteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title