Haberler

Kocaeli - Romanlar Izmit'te Buluştu

Romanlar İzmit'te buluştuİZMİT Belediyesi, Türkiye Romanlar Konfederasyonu ve Kocaeli Roman Dernekleri işbirliğiyle Milli Birlik ve Kardeşlik Marmara Roman Buluşması düzenlenirken, gecede ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici konser verdi.

Romanlar İzmit'te buluştu

İZMİT Belediyesi, Türkiye Romanlar Konfederasyonu ve Kocaeli Roman Dernekleri işbirliğiyle Milli Birlik ve Kardeşlik Marmara Roman Buluşması düzenlenirken, gecede ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici konser verdi.

İzmit Belediyesi, Türkiye Romanlar Konfederasyonu ve Kocaeli Roman Dernekleri işbirliğiyle Milli Birlik ve Kardeşlik Marmara Roman Buluşması bu akşam İzmit Atatürk Spor Salonu'nda düzenlendi. Romanlar arasında birliği ve kardeşliği pekiştirmesinin amaçlandığı programa İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Türkiye Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Türkiye'nin birçok ilinden Roman derneklerinin başkanları ve temsilcileri ve Roman vatandaşlar katıldı. Gecede, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi mehteran takımının ve Marina Etna İlahi grubunun seslendirdiği parçalarla duygulu anlar yaşandı. Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ise çaldığı parçalarla geceye renk kattı. Geceye katılanlar Hüsnü Şenlendirici'nin şarkılarıyla oyunlar oynayarak eğlendiler. Hüsnü Şenlendirici'ye Kocaelispor atkısı hediye edilirken, Nevzat Doğan ile Ahmet Çokyaşar, Şenlendirici'ye plaket verdi.

Türkiye Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar, Çok ciddi provakasyonlar söz konusu. Biz, tüm illerdeki Roman dernekleri olarak burada bu bayrak için geldik. Biz, tek devlet, tek millet, tek vatan diyoruz. İzmit Belediye Başkanı'na bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum. Bizim Allah'a bir can borcumuz var, sıkıysa gelin alın. Paralelciler kendi oyunlarına Romanları da alet etmek istiyorlar. Romanlar onlara asla pabuç bırakmaz dedi.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise, Bizler bin yıllar geçmiş millet ve devlet geleneğinde hep birlikte tasada, kıvançta, mutlulukta, hüzünde birlikte yaşadık ve ayrı gayrı olmadık. Dost olduk, akraba olduk, sırdaş olduk. Birlikte güldük birlikte ağladık ve birlikte Türk milleti olduk. Bu ülkenin birliğine beraberliğini tehdit edenlere içeride ve dışarıda cevap verdik. 15 Temmuz'da en güzel cevabı verdik. Biz yaradılanı yaradandan ötürü seven bir anlayıştayız. Onun için Müslüman, Türk milleti ayrı gayrı gözetmeden tüm vatandaşları vatandaşı olarak görmüştür. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Roman açılımıyla bu daha da ileri gitmiştir diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüsnü Şenlendirici Nevzat Doğan Marmara Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title