Haberler

Kocaeli Polisi, Öğrencilerin Güvenliği İçin Okul Önlerinde Göz Açtırmadı

Kocaeli polisi, öğrencilerin güvenliği için okul önlerinde göz açtırmadı Yapılan uygulamalarda bir miktar uyuşturucu madde ve kurusıkı tabanca ile bıçak ele geçirildiKOCAELİ - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde polis ekipleri tarafından 3 gün boyunca yapılan uygulamalar kapsamında 103 şahısın...

Kocaeli polisi, öğrencilerin güvenliği için okul önlerinde göz açtırmadı

Yapılan uygulamalarda bir miktar uyuşturucu madde ve kurusıkı tabanca ile bıçak ele geçirildi

KOCAELİ - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde polis ekipleri tarafından 3 gün boyunca yapılan uygulamalar kapsamında 103 şahısın kimlik kontrolü yapılırken, yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde, kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin güvenliğinin sağlanması maçıyla çalışmalarını sürdürüyor. Edinilen bilgilere göre okul çevresinde suça yönelmelerin azaltılması, aranan şahısların yakalanması, güven ve huzurun sağlanması amacıyla Kocaeli Emniyeti Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Terör, Narkotik ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla İzmit'te bulunan okul önlerinde 3 gün boyunca uygulama yapıldı.

"Eğitim Güvenliğinde Kararlıyız" altında 19-21 Eylül tarihleri arasında yapılan uygulamalarda 103 şüpheli şahsın kimlik kontrolleri yapılırken, 23 servis aracı kontrol edildi. Yapılan aramalarda 2 şahıstan bir miktar uyuşturucu madde, 1 şahıstan kurusıkı tabanca, 1 şahıstan da ele geçirilirken kimlik kontrolü yapılan 1 şahısın başkasına ait kimlik bilgilerini kullandığı tespit edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title