Haberler

Kocaeli Patisiyle Kasabın Camını Tıklayıp Yemek İstiyor

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde her sabah kasabın camına patisiyle vurarak yemek isteyen köpekler, kasabın verdiği etlerle karınlarını doyuruyor.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde her sabah kasabın camına patisiyle vurarak yemek isteyen köpekler, kasabın verdiği etlerle karınlarını doyuruyor. Gebze'de, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Gebze Hayvan Barınağı tarafından tedavileri yapılan ve aşılanan 'Maviş' ve 'Zeytin' adlı köpeklere esnaf sahip çıktı. Kasaplık yapan esnafın sık sık yiyecek verdiği 'Maviş' ve 'Zeytin' bir süre sonra farklı bir şekilde yiyecek istemeye başladı. Acıktığında kasap dükkanının önüne gelen 'Maviş' ile 'Zeytin' patileri ile kasap dükkanının camına hafifçe vurarak içeride çalışanlardan yemek istiyor. Esnaf, köpeklerin cama patilerini vurması ile kapıyı açıp onlara yemeğini getiriyor. Sevimli köpekler, yemek isteme yöntemi ile esnafın ilgi odağı haline geldi.

Kendisini patileriyle uyaran köpeği besleyen Tuncer Demir, Hayvanlara ilgim çocukluğumdan beri var. Bu hayvanlar günün belli saatlerinde aç oldukları zamanlarda benim oturduğum koltuğun bulunduğu camın önüne gelirler, yem isterler. Ben arkadaşlarıma talimat verdim. Çalışanlarım köpeklerin yiyeceklerini temin ederler. Onları doyurmak bizi mutlu ediyor. Günün belli saatlerinde hepsi bizi ziyaret ederler. Yiyecek vermeyi unuttuğumuz zaman patileriyle cama vurarak bizi uyarırlar. Karınlarını doyuracak kadar yerler dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gebze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title