Haberler

Kocaeli Oy Kullanmaya Tekerlekli Sandalyeyle Geldiler Hd

Kocaeli'de, engelli seçmenler yakınlarının yardımı ile tekerlekli sandalyeleri ile okullara gelerek oylarını kullandı.

Kocaeli'de, engelli seçmenler yakınlarının yardımı ile tekerlekli sandalyeleri ile okullara gelerek oylarını kullandı.

Kocaeli'de, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için vatandaşlar sandık başına gitti. Sara hastalığı nedeniyle yürüme zorluğu çeken Metin Gül (53), oyunu kullanmak üzere İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geldi. Akrabalarının yardımıyla tekerlekli sandalye ile oyunu kullanacağı okulun zemin katındaki 1082 numaralı sandığa giden Metin Gül, oyunu kullandı. Vatandaşlık görevini yerine getirdiğini ifade eden Metin Gül, yapılan bu seçimin vatana ve millete hayırlı olmasını diledi.

Kartepe ilçesinde ise Burdur'da maden ocağında göçük altında kalması sonucu belden aşağısı felç olan Alattin Cıda (49) ile bacaklarındaki kireçlenme olan Muhammet Avcı (82) tekerlekli sandalyeleri ile 17 Ağustos Ortaokulu'na gelerek oylarını kullandı.

Darıca ilçesinde geçen hafta geçirdiği iş kazası nedeniyle ayağına platin takılan Yusuf Meral (40), 112 Acil ekibi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesi Yalçın Sokak'ta bulunan evinden sedye ile alınarak Mehmet Akif İlkokulu'na götürüldü. Yusuf Meral oyunu kullandıktan sonra yeniden ambulansla evine bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Gül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title