Haberler

Kocaeli Otobüs Sürücüsü ile Sohbet Ederken Telefonunu Çaldı Hd

Kocaeli Otobüs sürücüsü ile sohbet ederken telefonunu çaldı HDOtobüs sürücüsü ile sohbet ederken telefonunu çaldıİZMİT(Kocaeli), (DHA) - İZMİT'te bir özel halk otobüsü sürücüsünün yanındaki koltuğa oturup sohbet ederken cep telefonunu çalan kişi yakalandı.

Kocaeli Otobüs sürücüsü ile sohbet ederken telefonunu çaldı HDOtobüs sürücüsü ile sohbet ederken telefonunu çaldı

İZMİT(Kocaeli), (DHA) - İZMİT'te bir özel halk otobüsü sürücüsünün yanındaki koltuğa oturup sohbet ederken cep telefonunu çalan kişi yakalandı.

Olay 5 Şubat tarihinde İzmit'te bir özel halk otobüsünde meydana geldi. Kandıra Sapağı mevkiinde otobüse binen kişi, sürücünün karşısında bulunan koltuğa oturdu. Otobüs sürücüsü A.Ö. ile bir süre sohbet eden kişi, yolcu koltuğu ile sürücü koltuğu arasındaki bölmenin üzerinde duran cep telefonunu el çabukluğu ile çaldı. Telefonu çalan kişi araçtan inerken, sürücü A.Ö. bir süre sonra telefonunun çalındığını anlayarak polise haber verdi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızın kimliğini belirledi. 12 suçtan sabıkası bulunan A.Y.(38) dün düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf ettiği ve pişman olduğu öğrenilen A.Y. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Hırsızlık anı ise halk otobüsünde bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, A.Y.'nin otobüs sürücüsünü lafa tutarak telefonu alıp cebine koyduğu, cep telefonunu çaldıktan sonra ilk durakta otobüsten indiği görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title