Haberler

Kocaeli'nin sahilleri 6. mavi bayrağı aldı

Kocaeli'nin sahilleri 6. mavi bayrağı aldı

KOCAELİ - Temizlik çalışmaları ile sahillerin doğal güzelliklerinin ön plana çıktığı Kocaeli'de çalışmaların ödülü olan 6. mavi bayrak, düzenlenen törenle Kandıra ilçesinde bulunan Miço koyuna çekildi.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bulunan 'Miço koyu kadınlar plajı' Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın belirttiği 33 koşulu tamamlanıp mavi bayrağını teslim aldı. Alınan bu bayrakla birlikte Kocaeli'nde ki mavi bayrak sayısı kandıra 5 olmak üzere toplan 6 sayısına ulaştı. Türkiye'nin üçüncü, Marmara bölgesinin ise tek mavi bayraklı kadınlar plajı olan miço'da, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın katılımıyla bayrak teslim töreni yapıldı.

Miço Kadınlar Plajı'nda gerçekleşen bayrak teslim Büyükakın'ın yanı sıra AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Büyükşehir Genel Sekreter Vekili Gökmen Mengüç, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve büyükşehir yöneticileri katıldı. Törende konuşan Başkan Büyükakın, "Burada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve onlara bu vizyonu veren geçmiş dönem Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na sonsuz teşekkürlerimi buradan sunmayı bir borç biliyorum" dedi.

Mavi Bayrak törenine katılan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, "Bu gün bizim için çok keyifli bir gün. İlk mavi bayrağımızı Karamürsel de almıştık ondan sonra Kandıra'da birçok mavi bayrak aldık. 4 tane mavi bayrağımız zaten Kandıra'mızda var. Miço Kadınlar Plajı ile Kandıra'da 5'inci Kocaeli'de 6'ncı mavi bayrağımız oldu. Mavi bayrak almak gerçekten çok zor. Uluslararası bir standarttır ve 33 tane kriterden başarı ile geçmeniz gerekiyor. Ayrıca bu 33 kriterden biri bağlı kalmasanız ise de mavi bayrağımızı kaybetmemiz bir o kadar kolay. Onun için buraya gözümüz gibi bakacağız. Hep birlikte bakacağız. Burada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve onlara bu vizyonu veren geçmiş dönem belediye başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na sonsuz teşekkürlerimi buradan sunmayı bir borç biliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kocaeli'nin 6. mavi bayrağı törenle Kandıra Miço koyunda dalgalanmaya başladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kandıra Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title