Haberler

Kocaeli'nin En Büyük Köyü Doğalgaza Kavuşuyor

Güncelleme:

İzmit Gaz Dağıtım A.Ş. işbirliğinde hazırlanan proje ile Kocaeli'nin en büyük köyü Doğantepe'ye gaz boruları , Merkez Fidan Sokak'la başladı.

Başiskele Belediyesi ve İZGAZ'ın ortaklığı ile gerçekleştirilen proje kapsamında, Kocaeli'nin en büyük köyü olan Doğantepe'ye verilecek doğalgaz için altyapı çalışmaları başladı. Doğantepe'nin doğalgazdan istifade edilmesi için Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz İZGAZ GDF SUEZ Genel Müdürü Gilles Guegan ve Genel Müdür Yardımcısı Gökalp Özkök'le daha önce doğal gaz gelmesi konusunda söz almasının ardından 2 bin nüfusu olan köyde doğalgaz hattı çalışmaları Doğantepe Merkez Fidan Sokakta başladı. Ana hatlar için kazı çalışmalarına başlayan ekipler daha sonra cadde ve sokakların bağlantılarını yapacak.

FİDAN SOKAK'TA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Başiskele Belediyesi ve İzgaz ortaklığında doğal gaz hattı çalışmasında maliyetin yarısını Başiskele Belediyesi karşılıyor. Bu bölgede halk, kamu kurum ve kuruluşları kısa süre sonra doğalgazdan istifade edebilecek. Doğantepe halkına daha önce söz vererek bu sözü tutmanın haklı gururunu yaşayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Başiskele'yi köyleri ve mahalleleriyle birlikte marka şehir yapmaya devam ediyor.Fidan Sokak'ta başlayan çalışmaları inceleyen Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan hızlı bir şekilde çalışmalara başlayan İzgaz yetkililerine teşekkür etti, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Ayaz Doğantepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title