Haberler

Kocaeli'nde Yıkım Hatası... -Bekirpaşa Beldesinde Kamulaştırılan İki Binanın Yıkımı Sırasında İş Makinesi Operatörü, Yanlışlıkla Bu Evlere Komşu İki Evin Çatısını ve Duvarını da Yıktı

Kocaeli'nin Bekirpaşa Beldesinde, Kamulaştırılan İki Binanın Yıkımı Sırasında İş Makinesi Operatörü Yanlışlıkla Bu Evlere Komşu İki Evin Çatısı ve Duvarını da Yıktı.

Kocaeli'nin Bekirpaşa beldesinde, kamulaştırılan iki binanın yıkımı sırasında iş makinesi operatörü yanlışlıkla bu evlere komşu iki evin çatısı ve duvarını da yıktı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Kocaeli Büyükşehir Belediyesince, Bekirpaşa beldesi Kadıköy Mahallesi 3. Mevlana Sokak'ta katlı otopark yapımı için kamulaştırılan iki binanın yıkımı sırasında, iş makinesi operatörü yanlışlıkla, yıkılacak binalara komşu Hacer Budak'a (53) ait evin duvarı ile Hanife İneli'ye ait evin çatısını da yıktı.

Yıkım sırasında evlerde kimsenin bulunmaması sonucu can kaybı ve yaralanma olmazken, iki ev kullanılmaz hale geldi.

Budak ve İneli, zararlarının bir an önce karşılanması istediler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, yaptığı açıklamada olayın iş makinesi operatörünün hatası sonucu meydana geldiğini belirtti.

Hasar gören iki konutun da kamulaştırma alanı içinde olduğunu ifade eden Akman, ''Evleri zarar gören vatandaşlarımızın zararları karşılanacak. Bunun için gerekli talimatları arkadaşlarımıza verdik. Ancak söz konusu binalar da kamulaştırma alanı içinde. Buna rağmen zararı karşılayacağız'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title