Haberler

Kocaeli'nde Ülkücüler Terörü Lanetledi

Kocaeli Ülkü Ocakları ve Ülküm İşçileri Derneği Önderliğinde Kocaeliler Terörü Tel'in Etti.

Kocaeli Ülkü Ocakları ve Ülküm İşçileri Derneği önderliğinde Kocaeliler terörü tel'in etti.

Merkez Bankası önünde toplanan grup, ellerinde Türk bayrakları ile Demiryolu Caddesi'nde sloganlar atarak basın açıklamasının yapılacağı Sabri Yalım Caddesi'ne doğru yürüdü. Yürüyüşte, "Apo'nun piçleri yıldıramaz bizleri", "Ya sev ya da terk et", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atılırken, Sabri Yalım Parkı'nda hep bir ağızdan İstiklal Marşı ile şehit olan 15 askerin isimleri tek tek okundu. Her isim okunduğunda mitinge katılanlar "Burada" diyerek bağırdı.

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Selim Çakır, "Kürt halkını savunuyoruz diyerek bölücülüğün avukatlığını yapanlar, barış ve kardeşlikten bahsedenler, bir türkü yüzünden kıyametleri koparan sözde aydınlar, sivil toplum adını kullanan teröristler, insanlıktan nasibini alamamış insan hakları savuncuları neredesiniz? 15 yiğit verdik neredesiniz? Neden sustunuz, çiğerlerimiz parçalandı hangi cehennemdesiniz? Şu an dağlarda mücadele veren Mehmetçiğe, şehirde görev yapan emniyet mensuplarına Türk milletinin

mesajını iletmek istiyorum: İyi ki varsınız, vatan size minnettardır. Varlığınız varlığımızdır, varlığımız Türk milletinin varlığına armağan olsun" dedi.

Grup, yapılan basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

(GA-MŞ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title