Haberler

Kocaeli'nde Somali İçin 6 Milyon 345 Bin 490 TL Toplandı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün Kocaeli Valiliği'nin organizasyonuyla Antikkapı Restaurant'ta sanayici ve işadamlarının katıldığı Somaliye yardım amacıyla yapılan iftar yemeğine katıldı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün Kocaeli Sanayi Odası'nın bugünkü meclis toplantısının ardından Kocaeli Valiliği'nin organizasyonuyla Antikkapı Restaurant'ta sanayici ve işadamlarının katıldığı kuraklık yüzünden açlık ve ölümlerin yaşandığı Somaliye yardım amacıyla yapılan iftar yemeğine katıldı. Burada sanayici ve işadamlarından 4 milyon 73 bin 600 TL yardım toplandı.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Somali'de yaşananlara hiçbir zaman seyirci kalamayacaklarını söyleyerek, " Bu akşam organize ettiğimiz Somali için yardım kampanyasında işadamlarımız 4 milyon 73 bin 600 TL para desteğinde bulundular. Bu destekle birlikte Somali için Kocaeli genelinde topladığımız yardım 6 milyon 345 bin 490 TL'ye ulaştı. " dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title