Haberler

Kocaeli'nde Sahne Alan Mahsun Kırmızıgül, Ezilme Tehlikesi Geçirdi

İzmit'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu Etkinlerinde Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi'nde Konser Veren Ünlü Sanatçı Mahsun Kırmızıgül, Ezilme Tehlikesi Geçirdi. Ünlü Sanatçıya Dokunmak İsteyen Hayranları Birbirini Ezerken, Sanatçıya Ulaşmak İsteyen Bir Kişi Baygınlık Geçirdi.

İzmit'in düşman işgalinden kurtuluşu etkinlerinde Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi'nde konser veren ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, ezilme tehlikesi geçirdi. Ünlü sanatçıya dokunmak isteyen hayranları birbirini ezerken, sanatçıya ulaşmak isteyen bir kişi baygınlık geçirdi.

Yaklaşık 1 yıldır halk konserleri vermediğini söyleyen Kırmızıgül, "2 Yıldır müzik severlerden uzağım. 1 yıldır halk konserlerine çıkmıyordum. Sinema filmi beni konserlerden uzaklaştırdı. Yine işlerim yoğun ama fırsat buldukça konserlere çıkıyorum. Uzun bir ara verdiğimi için heyecanlıyım" dedi.

İzmitliler Kırmızıgül'ün seslendirdiği parçalarla coşarken, sahneye çıkmak isteyen bir hayranına, güvenlik güçleri engel oldu. Tartaklanan ve sürüklenen şahıs, sahne kenarında bayıldı. Bir süre olduğu yere yığılıp kalan vatandaşın tedavisi ambulansta yapıldı. Mahsun Kırmızıgül kendisini dinleyemeye gelen Diyarbakırlı hayranlarının Kürtçe tezahüratlarına cevap vererek, Kürtçe bir parça okudu.

Konserini bitiren Mahsun Kırmızıgül sahne kenarında kendisini bekleyen araca binmek isterken hayranlarının akınına uğradı. Ünlü sanatçı, güvenlik güçlerini aşan hayranları nedeniyle ezilme tehlikesi geçirdi. Aracına binerken hayranları tarafından çekilen Kırmızıgül, üçüncü denemesinde başarılı oldu. Kırmızıgül'e ulaşmak isteyen hayranları, aracı yumrukladı. Yaşanan kargaşada güvenlik güçleri ile vatandaşlar arasında tartışma yaşandı.

(GA-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title