Haberler

Kocaeli'nde Gasp İddiası

Kocaeli'nde, Vatandaşların Cep Telefonları ile Paralarını Gasp Ettiği İddia Edilen Bir Şahıs, Son İşinde Polise Yakalandı.

Kocaeli'nde, vatandaşların cep telefonları ile paralarını gasp ettiği iddia edilen bir şahıs, son işinde polise yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Yenidoğan Mahallesi Vehbi Demirel Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre E.A. isimli şahıs, adı açıklanmayan bir kişinin yanına giderek tehdit yoluyla cep telefonunu gasp edip kaçtı. Şahsın yardım istemesi üzerine harekete geçen polis, kısa süren kovalamaca sonrasında olayı gerçekleştirdiği iddia edilen E.A.'yı (18) yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınıp mağdur ile yüzleştirilen E.A.'nın dolandırıcılık, hileli iflas ve resmi kurumdan hırsızlık gibi çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu ortaya çıktı. Şahsın yapılan sorgusunda bugüne kadar Kocaeli il merkezi, Gebze ve İstanbul illerinde 5 ayrı olaya karıştığı ve vatandaşların cep telefonları ile paralarını gasp ettiği belirlendi. Polisin araştırmaları sonrasında polise müracaat eden bir kadın da zanlıyı teşhis etti. Polis çeşitli tarihlerde gerçekleştirilen gasp olaylarını aydınlatmak için

çalışırken, gaspa uğrayanların kendilerine müracaat etmelerini istedi. Poliste sorgusu tamamlanan E.A. adliyeye sevk edildi.

(RY-MŞ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title