Haberler

Kocaeli'nde Demet Akalın Rüzgarı

Kocaeli'nde Demet Akalın rüzgarı

KOCAELİ - Kocaeli Fuarı'nın 51. yılındaki yaz etkinlikleri Demet Akalın'ın muhteşem konseriyle bitti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 51. yaşına giren Kocaeli Fuarı'nda düzenlediği muhteşem yaz etkinlikleriyle yazın ilk gününden son gününe kadar farkını ortaya koymaya devam ediyor. Murat Boz konseriyle başlangıç düdüğü çalınan yaz etkinlikleri Demet Akalın'ın verdiği muhteşem konserle İzmitlilere veda etti. Aslen de Kocaelili olan Demet Akalın sahneye çıktığı andan itibaren hayranlarına muhteşem dakikalar yaşattı. Ara sıra sahneden inip sevenleriyle fotoğraf çektiren Demet Akalın, engelli hayranlarını da unutmadı. Kendisine sevgi gösterisinde bulunan engelli hayranlarını yanına gidip onlarla da fotoğraf çektiren ünlü şarkıcı engelli bir hayranıyla dans edip oynadı. Sahnedeki performansıyla Kocaeli Fuarı Güneş sahnesi önünü dolduran binlerce hayranını coşturan Akalın başına taktığı Kocaelispor atkısıyla da Kocaelilerin gönlünü bir kez daha fethetti.

Konser boyunca birbirinden güzel şarkıları seslendiren ve sahnede muhteşem performans sergileyen ünlü sanatçı Kocaeli Fuarı yaz etkinlikleri kapanışına yakışır bir konser verirken, Kocaelilere unutamayacağı bir gece yaşattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Demet Akalın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title