Haberler

Kocaeli'nde Bir Öğrencinin Müdür Yardımcısını Darp Ettiği İddia Edildi

Kocaeli'nde Bir Lisenin Müdür Yardımcısı Murat Ersoy, Bir Öğrencisinin Kendisini Darp Ettiği İddiasıyla Cumhuriyet Savcılığına Suç Duyurusunda Bulundu.

Kocaeli'nde bir lisenin Müdür Yardımcısı Murat Ersoy, bir öğrencisinin kendisini darp ettiği iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Ersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 9'uncu sınıfta öğrenim gören kız öğrencilerden S.Ö'nün devamsızlık yaptığını, geçen yıl ve hazırlık sınıflarında kalan kız öğrencinin ailesini arayarak, uyardığını söyledi.

Bir süre sonra S.Ö'nün erkek arkadaşı olduğunu savunduğu lise son sınıf öğrencisi B.Ö'nün odasına girdiğini ve ''S.Ö'nün annesini nasıl ararsın'' diyerek, kendisini darp ettiğini iddia eden Ersoy, şunları kaydetti:

''Olaydan hemen sonra okula dilekçe vererek öğrenci hakkında disiplin işlemi başlattım. Daha sonra Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum. Bacağımda ve başımda darbeye bağlı şişlikler oluştu. B.Ö, geçen yıl da bir başka müdür yardımcısı arkadaşımla tartışmış, disiplin kuruluna sevk edilmişti. Disiplin kurulundaydım, iyi niyetli davranarak öğrenciye bir ceza vermedik.''

Olayın ardından yakalanan öğrenciyle ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title