Haberler

Kocaeli Murat Boz'dan Muhteşem Açılış

Istanbul'un en büyük ve kapsamlı açık hava konser alanı Tuzla/Marina Arena, Cumartesi akşamı muhteşem bir organizasyonla kapılarını açtı.

Istanbul'un en büyük ve kapsamlı açık hava konser alanı Tuzla/Marina Arena, Cumartesi akşamı muhteşem bir organizasyonla kapılarını açtı.Açılış nedeniyle ünlü sanatçı Murat Boz muhteşem bir konser verdi.

Tuzla- Viaport Marina'da denizin üzerinde 10.000 m2 alan içine kurulu 25.000 kişilik devasa konser ve etkinlik alanı olan Marina Arena, "Müziğin Yeni Arenasıö sloganı ile İstanbul'da eğlence sektörüne farklı bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Marina'da kurulmuş olması sebebiyle denizden ve karadan özel giriş sağlanabilen konforlu ulaşım yapısı, VIP kulisleri, sanatçılar için hazırlanmış özel lounge bölümü, geniş ve konforlu açık fuaye alanı ve daha bir çok farklılığı ile Türkiye'de ilk ve tek olma özelliğine sahip Marina Arena'nın kısa sürede büyük konser ve eventlerin gözdesi olması bekleniyor..Arena Event By Kemal Aslan Projesi olarak tasarlanan muhteşem deniz manzaralı açık hava konseptli Marina Arena, 450m2 alana inşa edilen dev sahnesi ve Türkiye'nin en iyi ses, ışık firmaları ile oluşturulan teknik alt yapısıyla dünyaca ünlü yıldızlara da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor,Açılış nedeniyle kendisini izlemeye gelen 20 bine yakın hayranlarına bir buçuk saat muhteşem bir konser veren ünlü sanatçı Murat Boz sahneye ilk Janti parçasını söyleyerek çıktı. Ardından da Hayat Öpücüğünü söyleyen Murat Boz muhteşem dansıyla herkesi büyüledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Boz Türkiye Tuzla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title