Haberler

Kocaeli: Kocaeli Valisi Erdal Ata'dan Veda Ziyaretleri

- Son Valiler Kararnamesiyle Merkeze Alınan Kocaeli Valisi Erdal Ata, Veda Ziyaretlerine Kocaeli Üniversitesi (Koü) Rektörü Prof. Dr. Baki Komsuoğlu ile Başladı.

- Son valiler kararnamesiyle merkeze alınan Kocaeli Valisi Erdal Ata, veda ziyaretlerine Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Baki Komsuoğlu ile başladı.

KOÜ Umuttepe Kampusü'nde gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Baki Komsuoğlu, Vali Ata'nın üniversiteye önemli katkıları bulunduğunu söyledi. Rektör Komsuoğlu, "Sayın Valimizle uzun süre çalışma fırsatı bulduk. Eğitim alanında çok büyük başarılara imza attı. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum" dedi.

Kocaeli Valisi Erdal Ata ise, Kocaeli'de çok güzel yıllar geçirdiğini belirterek, üniversiteyle her zaman iyi diyaloglar içinde olduğunu söyledi.

KOÜ Rektörü Prof. Dr. Baki Komsuoğlu, ziyaret sonunda, üniversiteye ve eğitime yaptığı katkılardan dolayı Vali Ata'ya teşekkür belgesi verdi.

(GA-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title