Haberler

Kocaeli: Kocaeli'nde Korkutan Yangın (1)

Kocaeli'nin Merkez Körfez İlçesi'nde Bir Yıkama Yağlama İstasyonunda Park Halindeki 2 Atık Yağ Tankerinde Çıkan Yangın Korku Dolu Saatlerin Yaşanmasına Neden Oldu. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekiplerinin Yanı Sıra Tüpraş'tan da Takviye Söndürme Ekipleri Bölgeye Sevk Edildi.

Kocaeli'nin merkez Körfez İlçesi'nde bir yıkama yağlama istasyonunda park halindeki 2 atık yağ tankerinde çıkan yangın korku dolu saatlerin yaşanmasına neden oldu. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra Tüpraş'tan da takviye söndürme ekipleri bölgeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Ata Mahallesi Gübretaş Fabrikası girişindeki Ataklar Yıkama Yağlama İstasyonu'nda akşam saatlerinde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. 2 atık yağ tankeri yangında kullanılmaz hale gelirken, alevlerin tehlikeli boyutlara ulaşması nedeniyle itfaiyeciler zor anlar yaşadı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden gelen çok sayıda itfaiye ekibine Tüpraş'tan da destek olarak itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi. Patlamalarla birlikte zaman zaman büyüyen yangına itfaiyenin köpükle birlikte müdahale çalışmasının devam ettiği bildirildi.

Yetkililer, yangının çevreye sirayet etme ihtimalinin bulunmadığını açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title